En Düşük Maaş Yükseltildi! Maaşlar 15 Bin TL Seviyesine Çıkartıldı

En Düşük Maaş Yükseltildi! Maaşlar 15 Bin TL Seviyesine Çıkartıldı
Asgari ücret, memur ve emekli maaşı önceki aylarda netlik kazandı. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasından sonra, belediye personelleri de maaş zammına dair açıklamaları yakından takip etmeye başladılar....

Asgari ücret, memur ve emekli maaşı önceki aylarda netlik kazandı. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının netlik kazanmasından sonra, belediye personelleri de maaş zammına dair açıklamaları yakından takip etmeye başladılar. Belediye personelinin maaş zammının tespit edilmesi için sendikalar ile görüşmeler devam ederken, toplu iş sözleşmesi imzalandı sürece maaş zammına yönelik kamuoyuna bilgi sunuluyor.

En Düşük Maaş Yükseltildi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından belediye personelinin maaş zammına ilişkin bilgilendirme yapıldı. En düşük maaşın 15.000 TL seviyesine çıkacağını ifade eden Zinnur Büyükgöz ”Daha önce KHK’lı kardeşlerimizin görüşmeleri sendika ile tamamlanmış ve en düşük maaşın 15 bin TL olmasına karar verilmiştir. Çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun diyor, aileleriyle sağlık sıhhat ve mutluluk içinde harcamalarını diliyorum” şeklinde konuştu.

Belediyeden Yeni Duyurular Gelecek

Belediye personelinin maaş zammı ve sosyal hakları için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler sürüyor. Yapılan görüşmeler sonrasında toplu iş sözleşmesi imzalanması durumunda kamuoyuna bilgi veriliyor. Önümüzdeki süreçte, maaş zammına ilişkin belediyeler tarafından yeni duyurular gelebiliyor.