En Düşük Maaş 10.600 TL Seviyesine Çıktı! Belediyelerden Maaşı Zammı Açıklamaları Geliyor

En Düşük Maaş 10.600 TL Seviyesine Çıktı! Belediyelerden Maaşı Zammı Açıklamaları Geliyor
Milyonlarca işçinin ve emeklinin merakla beklediği maaş zamları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarının netlik kazanmasının ardından, gözler belediyelerden gelecek açıklamalara çevrildi....

Milyonlarca işçinin ve emeklinin merakla beklediği maaş zamları geçtiğimiz haftalarda açıklandı. Asgari ücret, emekli ve memur maaşlarının netlik kazanmasının ardından, gözler belediyelerden gelecek açıklamalara çevrildi. Bu kapsamda, belediye işçilerinin maaşlarına yapılacak zamlar ile ilgili duyurular peş peşe geliyor.

En Düşük Maaş 10.600 TL Oldu!

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Disk-Genel İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesinin yenilendiğini ve belediye en düşük taban ücretin 10.600 TL olduğunu açıkladı. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Güzel ''Belediyemiz ile Disk-Genel İş Sendikası arasında kadrolu işçilerimizi ilgilendiren toplu iş sözleşmesini yeniledik. Ekonomik koşulların zorlaştığı, geçim sıkıntılarının yaşandığı ülkemizde emek ve alın terinin en yüce değer olduğu inancıyla personelimizin haklarında iyileştirmeler yaptık. Ayrıca belediyemiz genelinde en düşük taban ücret 10.600 TL oldu. Personelimizin her zaman yanındayız. Hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.

Maaş Zamları Açıklanıyor

Belediye personellerin maaşlarının belirlenmesi için sendikalar ile belediyeler arasında görüşmeler devam ediyor. Toplu iş sözleşmeleri imzalandıkça, maaş zamları ile ilgili yeni açıklamaların gelmesi bekleniyor.