En Düşük Maaş 10.600 TL Oldu! İşçileri Sevindiren Müjdeyi Belediye Başkanı Açıkladı

En Düşük Maaş 10.600 TL Oldu! İşçileri Sevindiren Müjdeyi Belediye Başkanı Açıkladı
Asgari ücret, memur ve emekli maaşları geçtiğimiz yılın sonunda ve yeni yılın ilk günlerinde netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammına...

Asgari ücret, memur ve emekli maaşları geçtiğimiz yılın sonunda ve yeni yılın ilk günlerinde netlik kazandı. Milyonlarca çalışanın ve emeklinin maaş zammının belli olmasının ardından, belediye personelleri de maaş zammına ilişkin açıklamaları yakından takip etmeye başladı. Bu kapsamda, ülke genelindeki farklı belediyelerden, maaş zammı ile ilgili ardı sıra duyurular gelmeye devam ediyor.

En Düşük Maaş 10.600 TL!

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 2023 yılı itibariyle belediyede en düşük maaşın 10.600 TL olacağını belirtti. Söz konusu paylaşımda ''Emek ve alın teri en yüce değerdir. Belediyemizde çalışan personelimiz için 2023 itibariyle en düşük maaşı 10.600 TL olarak belirledik. Emekçi kardeşlerime hayırlı olsun.'' ifadeleri yer aldı.

Maaş Zammı Açıklamaları Geliyor

Belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi imzalandıkça kamuoyuna bilgi veriliyor. Bu kapsamda, önümüzdeki süreçte farklı belediyelerden maaş zammı ile ilgili açıklamalar gelmesi bekleniyor.