En Düşük İşçi Maaşı 18 Bin 500 TL Oldu! Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

En Düşük İşçi Maaşı 18 Bin 500 TL Oldu! Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda açıklandı. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının belli olmasının ardından, belediye personellerinin maaş zammı için toplu iş sözleşmesi görüşmeler ide hızlandı....

Asgari ücret, emekli ve memur maaşları geçtiğimiz aylarda açıklandı. Çalışanların ve emeklilerin maaş zammının belli olmasının ardından, belediye personellerinin maaş zammı için toplu iş sözleşmesi görüşmeler ide hızlandı. Belediye personelleri de sendikalar ile belediye yönetimleri arasında varılacak anlaşmalarını yakından takip ediyorlar.

En Düşük Maaş 18.500 TL Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzaydaş ile TES-İŞ Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Söz konusu toplu iş sözleşmesi ile birlikte, en düşük işçi ücreti 18.500 TL seviyesine yükseldi. 245 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi İzaydaş Genel Müdürü Muhammet Saraç ve TES-İŞ Şube Başkanı Hasan Arıcı tarafından imzalandı.

Maaş Zammı 2023

Belediyeler ile sendikalar arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri devam ediyor. İlerleyen süreçte, toplu iş sözleşmesi imzalandıkça maaş zammı ile ilgili yeni duyurular yayınlanabilir. Belediye personellerini maaş zammına dair güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara erişmek isteyen kişiler, belediyelerin ve sendikaların resmi internet sitelerini ziyaret edebilirler.