Emeklilere Haziran Ayında Ayında da Promosyon Veriliyor! Güncel Emekli Promosyon Tutarı Belli Oldu

Emeklilere Haziran Ayında Ayında da Promosyon Veriliyor! Güncel Emekli Promosyon Tutarı Belli Oldu
SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur), maaşlarını İş Bankası'na taşımaları ya da EYT'liler ilk emekli maaşlarını İş Bankası'ndan almaları ve üç yıl boyunca alacaklarına dair taahhüt vermeleri durumunda maaş...

SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur), maaşlarını İş Bankası'na taşımaları ya da EYT'liler ilk emekli maaşlarını İş Bankası'ndan almaları ve üç yıl boyunca alacaklarına dair taahhüt vermeleri durumunda maaş aralıklarına göre değişen tutarlarda promosyon almaya hak kazanıyorlar. İş Bankası, farklı tutarlarda promosyon ödemesi verirken, kampanya çerçevesinde, Ek Maximum Kart’ları Aidatsız Kullanma fırsatı da sunuyor.

İş Bankası Emekli Promosyon 2023

1 Kasım 2022 ile 30 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olan promosyon fırsatına göre, Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklileri maaşlarını üç yıl boyunca İş Bankası'ndan alacağına dair taahhüt vermeleri durumunda, maaş aralıklarına göre aşağıda yer alan tutarlarda promosyon alabilecekler.

3.500 TL’ye (3.500 TL hariç) kadar olanlar: 4.500 TL

3.500 TL – 7.500 TL (7.500 TL hariç) arasında olanlar: 5.250 TL

7.500 TL – 10.000 TL (10.000 TL hariç) arasında olanlar: 6.750 TL

10.000 TL ve daha fazla olanlar: 7.500 TL

İş Bankası Emekli Kampanyaları Güncel

Maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyonlar emeklilere verilirken, SGK emekli maaşını İş Bankası'ndan alacak kişiler, 2023 yılı sonun kadar Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemeyecekler. İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabından diğer banka hesaplarına yapacağınız para transferini ücretsiz gerçekleştirebilecekler. İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden emekli maaş hesabından ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) sağlayabilecekler ve bunların yanı sıra farklı fırsatlar da sunuluyor. Söz konusu fırsatların detaylarına, İş Bankası'nın resmi internet sitesinden erişilebilir.