Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek? Zamlı Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi

Emeklilere Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek? Zamlı Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihi
Ramazan Ayı'nın başlaması ile birlikte, bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu kapsamda, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde verilen ikramiyelerinin ödenme tarihi ve söz konusu ikramiyelerde ne kadar artış...

Ramazan Ayı'nın başlaması ile birlikte, bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu kapsamda, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde verilen ikramiyelerinin ödenme tarihi ve söz konusu ikramiyelerde ne kadar artış yapıldığı merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde verilen ikramiyeler, bayramdan yaklaşık bir hafta önce hesaplara yatıyor. Bu çerçevede, Ramazan Bayramı'ndan da benzer bir takviminin işlemesi bekleniyor.

Zamlı Emekli Bayram İkramiyesi 2023

En düşük emekli maaşına 2000 TL zam yapıldığını ve 7.500 TL seviyesine yükseldiğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde duyurdu. En düşük emekli maaşının yanı sıra, bayram ikramiyesinde de artış yapıldı. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın açıklamasına göre, bayram ikramiyesinde 900 TL artış sağlandı. Gerçekleşen zam ile birlikte her iki bayram öncesinde 2.000 TL olmak üzere, yıl içinde toplam 4.000 TL bayram ikramiyesi verilecek.