4A, 4B, 4C Emeklisinin Yüzü Gülecek! Başvuran Emeklilere Ödeme Yapılıyor

4A, 4B, 4C Emeklisinin Yüzü Gülecek! Başvuran Emeklilere Ödeme Yapılıyor
Emekliler, temmuz ayında maaş zammının belli olmasının ardından güncel promosyon kampanyalarına dair araştırmalar yapmaya başladılar.

Temmuz ayında emeklilerin merakla beklediği haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı. Haziran ayı enflasyon verilerinin belli olması ile birlikte altı aylık enflasyon netleşti. Böylece milyonlarca emeklinin ve memurun maaş zammı için hesaplama yapıldı. Emekli maaşlarında altı aylık enflasyon olan yüzde 19.77’ye ek olarak refah Payı eklenmesi ile birlikte yüzde 25 oranında artışa gidildi. Milyonlarca emekli temmuz ayında zamlı maaşları alırken, bankaların maaş aralığına göre ne kadar promosyon verdiği de merak ediliyor. Bu çerçevede, Akbank da güncel emekli promosyonu kampanyasına dair resmi internet sitesinden bilgilendirmede bulundu.

Temmuz Ayı Emekli Promosyon Kampanyası

‘SGK Emekli Maaş Ödemeleri’ çerçevesinde sağlanacak olan promosyonlar ile ilgili Akbank detaylı bilgi verdi. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için hayata geçirilen promosyon kampanyasına göre, maaş aralığına göre emeklilere verilecek olan ödemeler şöyle:

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.200 TL
3.500 TL – 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 4.850 TL
7.500 TL – 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.250 TL
10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.000 TL

2023/06/06/turk-lirasi-2.jpg

Akbank Emeklilere Özel Kampanya

Akbank’ın duyurduğu ve temmuz ayında geçerli olduğunu belirttiği emekli promosyonu kampanyası çerçevesinde maaş aralığına göre emeklilere 4.200 TL’den başlayan ve 7.000 TL seviyesine kadar yükselen promosyonlar sağlanırken, chip-para kampanyası ile ilgili de bilgi verdi. Akbank’ın resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, aktif Akbank bireysel kredi kartı olmayanlar veya ilk kez Axess veya Wings başvurusu yaparak onaylanan kartını teslim alanlar, 12 ay boyunca tek seferde veya toplamda her ay en az 2.500 TL harcama sözüne 3.000 TL chip-para alabilecekler.

Akbank Temmuz 2023 Kampanyaları

Emeklilere maaş aralığına göre sağlanan promosyona ve chip-para kampanyasına dair temmuz ayında araştırmalar hız kesmeden devam ederken, Akbank’ın güncel fırsatları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Bu çerçeveden emekli promosyonuna dair ayrıntılı bilgi edinmek ve temmuz ayında hayata geçirilen kampanyalara ulaşmak isteyen kişiler, Akbank’ın resmi internet sitesine bakabilirler.