Emekli Promosyonu Açıklandı! Emeklilere Maaş Aralığına Göre Promosyon Veriliyor

Emekli Promosyonu Açıklandı! Emeklilere Maaş Aralığına Göre Promosyon Veriliyor
Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ne kadar promosyon verileceği de merak ediliyor. Bu çerçevede, maaş aralığına göre değişen...

Bankaların emekli promosyonu kampanyaları devam ederken, maaşını üç yıl boyunca aynı bankadan alacağına dair taahhüt veren emeklilere ne kadar promosyon verileceği de merak ediliyor. Bu çerçevede, maaş aralığına göre değişen tutarlarda promosyon ödemesi sağlandığı için Yapı Kredi'nin emekli promosyonu ile ilgili de araştırma yapılıyor.

Yapı Kredi Emekli Promosyon Ne Kadar?

Yapı Kredi'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilendirme metnine göre, emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi'den alacağına dair taahhüt veren kişiler, 4.500 TL'den başlayan promosyon ödemesini alabilecekler. Emekli promosyonları, maaş tutarı artıkça 7.500 TL'ye kadar çıkıyor.

3.500 TL Altında Maaş Alanlara: 4.500 TL

3.500 TL ile 7.500 TL Arasında Maaş Alanlara: 5.250 TL

7.500 TL ile 10.000 TL Arasında Maaş Alanlara: 6.750 TL

10.000 TL ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7.500 TL

Yapı Kredi'nin duyurduğu promosyon ödemesini almak isteyen emekliler, bankanın resmi işlem kanalları üzerinden başvurularını iletebilirler. Emekli promosyonu ile ilgili ayrıntılara, Yapı Kredi'nin internet sitesinden ulaşılabilir.