Emekli Promosyonu 21 Bin Liraya Yükseldi! Maaşını Taşıyan Emekliye Faizsiz Esnek Hesap

Emekli Promosyonu 21 Bin Liraya Yükseldi! Maaşını Taşıyan Emekliye Faizsiz Esnek Hesap
Emekli promosyonlarında bankalar hız kesmiyor! 9 bin TL emekli promosyonuyla birlikte emeklilerin ilk aydan 19 bin TL’ye kadar nakit ödül alabileceği duyurulunca herkes araştırmalara başladı…

Ağustos ayının son günlerine gelirken Yapı Kredi, emekli promosyonu kampanyasını tekrar hatırlattı. Maaşa ek 9 bin TL’ye varan promosyon veren Yapı Kredi, dev güncellemesiyle gönülleri fethetti. Bankalar arasında emekli promosyon yarışı hızla artarken Yapı Kredi, Ağustos ayının son günlerine damgasını vuran isim oldu. Hal böyle olunca da tüm emekli vatandaşlar 9 bin TL Yapı Kredi emekli promosyonunu araştırmaya başladı.

16 milyondan fazla emekli vatandaşın her dönem merakla takip ettiği emekli promosyon kampanyaları bu yıl da büyük rağbet gördü. Bu kapsamda harekete geçen sayısız banka, emekli promosyon tutarlarını hem güncelledi hem de çeşitli avantajlar ekledi. İşte bu bankalardan biri de Yapı Kredi oldu. 9 bin liraya varan nakit ödülle Yapı Kredi, promosyonun lideri oldu.

emekli-promosyon-yapi-kredi.jpg

Yapı Kredi 9 Bin Lira Emekli Promosyonu

Milyonların merakla takip ettiği emekli maaş promosyonlarında Yapı Kredi, Ağustos ayı bitmeden önce son güncellemesini yaptı. 9 bin TL’ye kadar nakit ödül verdiğini duyuran Yapı Kredi, 2 bin lira da esnek hesap tanımladı. Maaşa göre 7.500 TL, fatura talimatına ek 500 TL, kredi kartı kullanımına bin TL ve 2 bin TL esnek hesapla Yapı Kredi, 11 bin TL’ye kadar nakdi emeklilerin kullanımına sundu. Böylelikle 10 bin TL emekli maaşı alanların hem promosyon hem fatura hem kredi kartı hem de esnek hesapla toplam 21 bin liralık nakit elde edeceği anlaşıldı.

emekli-promosyon.jpg

Yapı Kredi Maaşa Göre Güncel Emekli Promosyon Tutarı

Her yıl büyük bir ilgiyle takip edilen emekli promosyonlarında Yapı Kredi’de 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak rakamlar şöyle:

  • Aylık maaşı 3.499 TL'ye kadar olanlar için 4.500 TL
  • Aylık maaşı 3.500 TL ile 7.499 TL arasında olanlar için 5.250 TL
  • Aylık maaşı 7.500 TL ile 9.999 TL arasında olanlar için 6.750 TL
  • Aylık maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlar için ise 7.500 TL

Öte yandan Yapı Kredi’ye maaşını 3 yıllığına taşıyan emekliler, 60 gün içinde 2 faturasına otomatik ödeme talimatı vererek ek 500 TL ödül alacaklar. Faturanın yanı sıra 1-31 ağustos 2023 tarihleri arasında ilk kez kredi kartı alan ya da mevcut Yapı Kredi kredi kartlarıyla 500 TL’lik harcama yapanlara 1000 TL nakit promosyon verilecek.

Fatura ve kredi kartı kullanımının yanı sıra Yapı Kredi’ye maaşını taşıyan emekliler, ilk maaş ödemesini aldıktan sonra sıfır faizli 2000 liraya kadar sınırlı esnek hesaptan da faydalanabilecekler.