Emekli Promosyon Müjdesi Eylül Ayında Geldi! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklisi Hemen Başvuru Yapabilir

Emekli Promosyon Müjdesi Eylül Ayında Geldi! SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Emeklisi Hemen Başvuru Yapabilir
Emekli vatandaşlar tarafından yakından takip edilen promosyon ödemeleri hakkında Akbank'tan gelen müjde büyük bir heyecan yarattı.

Bankaların emekli vatandaşlara sunduğu maaş promosyonları, Ağustos ayında da büyük ilgi gördü. 16 milyon emekli vatandaş, bankalarca sunulan promosyon ödemelerini yakından takip ediyor. Emekli promosyon ödemeleriyle alakalı bugün de yeni haberler duyuruldu. Akbank tarafından bugün mesai bitimine kadar başvuruda bulunan emeklilere 15.000 TL ödeme verilecek. Peki, Akbank promosyon ödemesi detayları neler? İşte yanıtı...

Son zamanlarda 4A, 4B ve 4C emeklisine güzel promosyon ödemeleri veriliyor. Akbank da emekli promosyon kampanyası ile dikkatleri üzerine çekiyor. SSK, bağ-kur, EYT emeklisinin hepsi 3 seneliğine emekli maaşınızı Akbank'a taşırsanız, 15.000 TL ek ödeme alabilirsiniz.

turk-lirasi.jpg

Akbank Promosyon Ödemesinde Büyük Fırsat

Akbank yeni promosyon ödemesi ile ilgili detayları duyurdu. Bugün mesai bitimine kadar başvuru yapabilir ve 15.000 TL ödeme alabilirsiniz. Akbank emekli promosyon ödemesinde rakamlar ise şu şekilde:

  • Maaşı 3.499 TL'ye kadar olanlara 4.200 TL,
  • Maaşı 3.500 ile 7.499 TL arasında olanlara 4.850 TL,
  • Maaşı 7.500 ile 9.999 TL arasında olanlara 6.250 TL,
  • Maaşı 10.000 TL ve üzerinde olanlara 7.000 TL

Akbank Promosyon Başvuru Nasıl Yapılır?

Akbank promosyon ödemesi kampanyasından faydalanmak isteyenler, e-devlet internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden başvuru işlemlerini yapabilirler. Akbank şubelerine gidip emekli maaşınızı 3 seneliğine bankaya taşımanız yeterli. Promosyon ödemesi alabilmek için bugün mesai bitimine kadar süreniz var. Üstelik ödemeniz 3 gün içerisinde IBAN numaranıza yatırılacak.