Emekli Olmak İsteyenlere SGK Prim Borcunu Kapattıracak Kredi! Hem Anında Emekli Olun Hem de 3 Ay Sonra Ödeyin!

Emekli Olmak İsteyenlere SGK Prim Borcunu Kapattıracak Kredi! Hem Anında Emekli Olun Hem de 3 Ay Sonra Ödeyin!
1999 öncesi girişli SGK prim borcunu ve gün sayısını tamamlayan 2 milyon 250 bin vatandaş emekli olmaya hazırlanıyor. Denizbank ise SGK prim borcu olduğu için emekli olamayanlara özel kredi sunuyor! İşte detaylar...Cumhurbaşkanı...

1999 öncesi girişli SGK prim borcunu ve gün sayısını tamamlayan 2 milyon 250 bin vatandaş emekli olmaya hazırlanıyor. Denizbank ise SGK prim borcu olduğu için emekli olamayanlara özel kredi sunuyor! İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz haftalarda EYT meselesinin yılbaşından önce masadan kalkacağını söyledikten sonra bugün, akşam yaptığı açıklamayla yaş sınırının kalktığını duyurdu.

EYT'de Yaş Sınırı Kalktı!

EYT'de yaş sınırının kaldırıldığını duyuran Erdoğan, iki şartı sağlayanların emekli olabileceklerini açıkladı. 1999 öncesi sigorta girişi olanlar, SGK prim gün şartı ve gün sayısını tamamlayanlar, yaş beklemeden emekli olabilecekler.

Denizbank'tan SGK Prim Borcunu Kapattıracak Kredi

EYT'de yaş sınırının kalkmasının ardından, 2 milyondan fazla emekli adayı, SGK prim borçlarını araştırmaya başladı. Denizbank ise SGK prim borcunu kapattıracak kredi kampanyasını duyurdu. Üstelik 3 ay erteleme seçeneğiyle!

Kredinin Özellikleri Neler?

Denizbank'ın SGK prim borcunun ödenmesi adına sunduğu bu kredi kampanyasının özellikleri arasında en dikkat çeken detay kefilsiz olarak kullandırılması. Diğer özellikler ise şöyle:

  • 36 aya varan vade imkanı
  • İlk 3 ay ödemesiz dönem

Başvuru Belgeleri Neler?

Denizbank'ın SGK prim borcu için kullandırdığı bu kredide emekli adayının, başvuru sırasında, SGK borcunu ispatlaması gerekiyor. Tüm bunların yanı sıra başvuru için gereken belgeler ise şöyle sıralanıyor:

  • Bireysel kredi başvuru formu
  • Nüfus cüzdanının aslı ve fotokopisi
  • Gelir belgesi
  • İkametgah belgesi ve başvuru itibariyle son aya ait resmi bir fatura
  • SGK prim borcu yazısı

Faiz Oranı ve Aylık Taksit Tutarları Ne Kadar?