Emekli Bayram İkramiyesine Zam Yapılacak Mı? Emekli Bayram İkramiyesi 2023

Emekli Bayram İkramiyesine Zam Yapılacak Mı? Emekli Bayram İkramiyesi 2023
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye ödemesi yapılıyor. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiyeler emeklilerin hesaplarına yatarken, Ramazan Ayı öncesinde bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı....

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere ikramiye ödemesi yapılıyor. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiyeler emeklilerin hesaplarına yatarken, Ramazan Ayı öncesinde bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede, bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı ve bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Emekli bayram ikramiyesi kapsamında, geçtiğimiz yıl her iki bayramdan önce 1.100 TL olmak üzere toplamda 2.200 TL emeklilerin hesaplarına aktarıldı.

Ramazan Bayramı İkramiyesi 2023

Bayram ikramiyelerinde artış yapılıp yapılmayacağına dair henüz bir bilgi verilmedi ancak emekliler farklı zam oranları üzerinden hesaplama yapıyor. Emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine çıkacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce hesaplara yatıyor. Bu yıl da benzer bir takvimin işleyeceği düşünülüyor.