Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar? 2023 Bayram İkramiyesi İçin Hesaplama Yapılıyor!

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar? 2023 Bayram İkramiyesi İçin Hesaplama Yapılıyor!
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi verilecek. Söz konusu bayram ikramiyeleri her iki bayramdan önce hesaplara yatarken, 2023 bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, bayram...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilere bayram ikramiyesi verilecek. Söz konusu bayram ikramiyeleri her iki bayramdan önce hesaplara yatarken, 2023 bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar da devam ediyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi kapsamında, geçtiğimiz yıl her iki bayram öncesinde de emeklilere 1.100 TL verildi. Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde verilen ikramiyeler ile emeklilerin hesaplarına toplamda 2.200 TL yattı.

2023 Emekli Bayram İkramiyesi

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelemse de farklı oranlar üzerinden hesaplama yapılıyor. Emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine çıkmış olacak.

Bayram İkramiyesi Ödenme Tarihi

Bayram ikramiyeleri, her iki bayramdan yaklaşık bir hafta önce hesaplara aktarılıyor. 2023 yılında da benzer bir takvimin işleyeceği düşünülüyor.