Emekli Bayram İkramiyesi Hesaplamaları Başladı! 2023 Bayram İkramiyesi

Emekli Bayram İkramiyesi Hesaplamaları Başladı! 2023 Bayram İkramiyesi
Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Emekli maaşlarının netlik kazanmasının ardından bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede, bayram ikramiyesinin ne kadar...

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Emekli maaşlarının netlik kazanmasının ardından bayram ikramiyeleri ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bu çerçevede, bayram ikramiyesinin ne kadar olacağı ve ne zaman hesaplara aktarılacağı merak ediliyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Emeklilere, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde ikramiye ödemesi yapılıyor. Geçtiğimiz yıl, her iki bayram öncesinde 1.100 TL olmak üzere toplamda 2.200 TL ikramiye ödemesi verildi.

2023 Emekli Bayram İkramiyesi

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağına dair henüz resmi açıklama gelmese de farklı zam oranları üzerinden hesaplama yapılıyor. Eğer emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine çıkacak ve toplamda 2.860 TL ikramiye verilecek.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyesinin tutarı ile birlikte, ne zaman ikramiyelerin verileceği de merak ediliyor. Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce emeklilere veriliyor. 2023 yılında da benzer bir takvimin işlemesi bekleniyor.