Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu Mu? Emekli Bayram İkramiyeleri 2023!

Emekli Bayram İkramiyesi Belli Oldu Mu? Emekli Bayram İkramiyeleri 2023!
Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan önce, emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Bu kapsamda, Ramazan Ayı öncesinde bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğu ve ne zaman emeklilerin hesaplarına...

Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan önce, emeklilere bayram ikramiyesi veriliyor. Bu kapsamda, Ramazan Ayı öncesinde bayram ikramiyesi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğu ve ne zaman emeklilerin hesaplarına aktarılacağı merak ediliyor.

Emekli Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi çerçevesinde, geçen yıl emeklilerin hesaplarına 1.100 TL yatırıldı. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiye ile birlikte, toplamda 2.200 TL emeklilere iletildi.

Bayram İkramiyesi 2023

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmese de farklı oranlar üzerinden hesaplama yapılıyor. Emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de yüzde 30 oranında artış sağlanırsa, bayram ikramiyesi ödemesi 1.430 TL seviyesine yükselmiş olacak.

Bayram İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Bayram ikramiyeleri, her iki bayramdan yaklaşık bir hafta önce emeklilerin hesaplarına yatıyor. Bu kapsamda, bu yıl da benzer bir takvimin işlemesi bekleniyor.