Emekli Bayram İkramiyesi 2023! Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?

Emekli Bayram İkramiyesi 2023! Ramazan Bayramı İkramiyesi Ne Zaman Verilecek?
Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına bayram ikramiyeleri yatıyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyelerine dair pek çok detay merak ediliyor. Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği, bayram ikramiyesinin tutarı ve bayram...

Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına bayram ikramiyeleri yatıyor. Bu kapsamda, bayram ikramiyelerine dair pek çok detay merak ediliyor. Bayram ikramiyesinin ne zaman verileceği, bayram ikramiyesinin tutarı ve bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağı araştırılıyor.

Bayram İkramiyesi Ne Kadar?

Bayram ikramiyesi kapsamında, geçen yıl emeklilerin hesaplarına 1.100 TL yattı. Her iki bayram öncesinde verilen ikramiye ile birlikte, emeklilere toplamda 2.200 TL iletildi.

Emekli Bayram İkramiyesine Zam Var Mı?

Bayram ikramiyesine zam yapılıp yapılmayacağına dair henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak farklı oranlar üzerinden hesaplama yapılıyor. Emekli maaşlarında olduğu gibi bayram ikramiyelerinde de memur zammı oranında artış sağlanması durumunda, bayram ikramiyesi 1.430 TL seviyesine yükselmiş olacak.

Bayram İkramiyesi Ödenme Tarihi

İkramiye ödemeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce hesaplar aktarılıyor. Bu kapsamda, nisan ayında Ramazan Bayramı'ndan yaklaşık bir hafta önce ikramiyelerin emeklilerin hesaplarına aktarılması bekleniyor.