Elon Musk Bitcoin Hakkında Paylaşım Yaptı! Kripto Yatırımcıları Bunu Konuşuyor

Elon Musk Bitcoin Hakkında Paylaşım Yaptı! Kripto Yatırımcıları Bunu Konuşuyor
Kripto para piyasalarında son günler oldukça hareketli geçiyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX'in iflas başvurusunda bulunması sonrası, piyasalar yaşanacak her gelişmeyi yakından takip ederken, Bitcoin'deki...

Kripto para piyasalarında son günler oldukça hareketli geçiyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX'in iflas başvurusunda bulunması sonrası, piyasalar yaşanacak her gelişmeyi yakından takip ederken, Bitcoin'deki düşüşün devam edip etmeyeceği, piyasanın trendinin ne yönde olacağı da merak ediliyor. Bu kapsamda, kripto paralar ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile sıkça gündeme gelen Elon Musk, Bitcoin hakkında yorum yaptı.

Elon Musk'tan Bitcoin Paylaşımı

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'ı satın alan ve platformda bir dizi değişikliğe giden Elon Musk, kripto para piyasası hakkında yorumlarda bulunmaya devam ediyor. Milyarder iş adamı Bitcoin'de yaşanan düşüşe değinerek ''Bitcoin 16 bin dolar seviyesinde. Bir yıl önce ise 69 bin dolardı, bir yıl sonra nereden olacak?'' paylaşımında bulundu. Musk Bitcoin için yaptığı değerlendirmede ''Bitcoin bunun üstesinden gelecek fakat uzun bir kış olabilir'' ifadelerini kullandı.

Kripto Paralarda Hareketlilik Sürüyor!

Dünya genelinde yaşanan pek çok gelişme kripto para piyasalarını da doğrudan ya da dolaylı olarak etkiliyor. Bu nedenle, önümüzdeki süreçte küresel ekonomilerin seyri, kripto piyasasındaki hareketler ve dünyadaki gelişmeler kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilecek.