Duyan ATM'ye Koşuyor! Bu Tek Şarta Uyan Herkes Şak Diye 20 Bin TL Çekebilecek!

Duyan ATM'ye Koşuyor! Bu Tek Şarta Uyan Herkes Şak Diye 20 Bin TL Çekebilecek!
Devam eden enflasyon ortamı ve faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar, nakit avans seçenekelerini araştırmaya başladı. Yüz binlerce kişinin merak ettiği nakit avans seçeneklerinde 3-4 banka, yeni bir kampanya yayımladı.Daha...

Devam eden enflasyon ortamı ve faturalarını ödemekte zorlanan vatandaşlar, nakit avans seçenekelerini araştırmaya başladı. Yüz binlerce kişinin merak ettiği nakit avans seçeneklerinde 3-4 banka, yeni bir kampanya yayımladı.

Daha fazla müşteri çekmek adına her gün yeni kampanyalar yayımlayan bankalar, nakit avans konusunda da yeniliklerini duyurdu. Faizleri sıfıra indiren bankalar, 5 bin TL, 10 bin TL ve 20 bin TL'ye kadar nakit avans verdiğini açıkladı.

20 Bin TL'ye Kadar Nakit Avans Şak Diye Hesaplarda  

Bankalardan müşterilere özel hazırlanan nakit avans kampanyasında yeni müşteri olan herkes, 20 bin TL'ye varan nakit avans imkanından faydalanabilecek. Yüzde 0 ve yüzde 1.50 arasında değişen faiz oranlarıyla birlikte kullandırılacak olan nakit avans, ödeme konusunda da kolaylık sağlayacak.

Akbank Sıfır Faizli Nakit Avans 

Milyonların kullandığı Akbank, %0 faiz imkanıyla 10 bin TL'ye varan nakit avans kampanyasını duyurdu. 6 ay vadeli olarak kullandırılan bu nakit avans kampanyasında aynı zamanda yeni müşteriler, %0 faizli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisinden de faydalanabilcekler.

ING Banktan 20 Bin TL'ye Varan Kredi 

ING Bank, yeni müşteri olacak kişilere özel Turuncu Ekstra'lı kampanyası dahilinde 20 bin TL'ye kadar kredi kullandırıyor. Üstelik bu kredinin faiz oranı da %0.99.

QNB Finansbank'tan Düşük Faizli Kredi 

QNB Finansbank, nakit avansın yanı sıra düşük faizli ihtiyaç kredisini duyurdu. %1.48 faiz oranıyla kullandırdığı kredide herhangi bir masraf almaması ise dikkat çeken detaylar arasında yer aldı.

Enpara'dan Sıfır Masraflı Kredi 

Son olarak, QNB Finansbank'ın kuruluşlarından biri olan Enpara, yeni müşterilerine özel ihtiyaç kredisini duyurdu. Aylık %1.48 faizli ihtiyaç kredisinde herhangi bir masraf tutarı almayan Enpara, bu zor günlerde müşterilerinin yanında olmak adına kampanyalarını duyurmaya devam ediyor.