Dudak Uçuklatan Zam! Fiyatı 27,90'dan 79,90 TL'ye Yükseltildi

Dudak Uçuklatan Zam! Fiyatı 27,90'dan 79,90 TL'ye Yükseltildi
Döviz kurlarındaki dalgalanma, yükselen enflasyon, küresel ekonomik kriz ve artan maliyetler sebebi ile art arda zamlar yapılıyor. Temel gıdadan enerjiye, giyimden eğitim giderlerine çok sayıda kalemde her an yeni zamlar geliyor. Yapılan...

Döviz kurlarındaki dalgalanma, yükselen enflasyon, küresel ekonomik kriz ve artan maliyetler sebebi ile art arda zamlar yapılıyor. Temel gıdadan enerjiye, giyimden eğitim giderlerine çok sayıda kalemde her an yeni zamlar geliyor. Yapılan zamlardan ötürü geçim sıkıntısına düşen vatandaş gelen zamlara da isyan eder hale geldi.

Gören Vatandaşlar Şoke Oldu

Zincir marketlerde son zamanlarda yapılan fahiş zamlar ardı arkası kesilmiyor. Marketlerdeki ürünlere zam üstüne zam gelmeye devam ediyor. Son olarak pek çok alanda kullanılan alüminyum folyonun 15 metrelik paketi, 27,90 liradan 79,90 liraya çıkartıldı.

Enflasyondaki yükselişle birlikte marketlerde satılan ürünlere son dönemde gelen fahiş zamlar, tüketicileri zorlamaya devam ediyor. Özellikle gıda ürünlerine yapılan ciddi orandaki zamların yanında bir ürüne geldiği görülen zam vatandaşlar tarafından büyük bir şaşkınlıkla karşılandı.

3 Katına Varan Fahiş Zam Yapıldı

Günlük yaşamın pek ok noktasında kullanılan alüminyum folyonun 15 mt'lik paketi, 27,90 TL'den 79,90 TL'ye yükseltildi. Böylece, alüminyum folyonun fiyatı neredeyse 3 kat zamlanmış oldu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ticaret Bakanlığı tarafından fahiş fiyat artışı ve stokçuluk yaptığı tespit edilen ve aralarında ulusal marketlerin de yer aldığı 21 işletmeye toplam 9,4 milyon lira idari para cezası uygulamıştı.