Dolar mı, Euro mu hangisine yatırım yapmak daha doğru olur! Yapmayan yanar

Dolar mı, Euro mu hangisine yatırım yapmak daha doğru olur! Yapmayan yanar
Üstelik son dönemlerde enflasyonun da yükselmesi nedeniyle Türk lirasının alım gücü de her geçen gün düştüğünden artık insanlar paralarını Türk lirası olarak saklamayı da uygun görmüyor. Bu nedenle birçok insan zarar...

Üstelik son dönemlerde enflasyonun da yükselmesi nedeniyle Türk lirasının alım gücü de her geçen gün düştüğünden artık insanlar paralarını Türk lirası olarak saklamayı da uygun görmüyor. Bu nedenle birçok insan zarar etme pahasına da olsa dijital para birimleri gibi farklı yatırımları deniyorlar. Uzmanlar ise insanlara panik yapmamalarını ve elde ki emtialarını bir süre daha saklamayı öneriyor.

https://edirnejethaber.com/dolar-tl-tarihi-zirvesini-yeniledi/

Yatırımcılar Uzman Tavsiyelerini Merakla İzliyor

İnsanlar kararsızlığa düştüğünden dolayı ekonomist kimseleri yoğun olarak takip etmeye başladılar. Bu noktada ekonomist olmayan ya da bu unvana sahip olan fakat piyasayı değerlendirecek bilgisi olmayan kimselerde yorum yapmak için hesap açmaya başladılar.

Bu nedenle uzman tavsiyesi arıyorsanız takip ettiğiniz kişinin akademik kimliğini ve daha önceki işlerini araştırmadan bir kişinin sözlerine itibar etmemeniz öneririz. Ayrıca böylesine çalkantılı dönemlerde birçok uzman yeterince bilgili olmayan kimselere büyük işlemler yapmamalarını tavsiye ediyor ve değerli metaller harici yatırım yapmamasını öneriyor. Çünkü son dönemlerde yabancı para birimlerinde ki dalgalanmalar neredeyse saatte bir olmaya başladı.

Yatırım Yapılmalı Mı?

Sosyal medyada baktığımızda bazı uzmanların insanlara yatırım yapmalarını ya da iş kurmalarını tavsiye ettikleri görülüyor. Özellikle elinde yabancı para cinsinden birikimi olan kimseler yüksek kur oranlarını değerlendirip yeni bir işe adım atabilirler fakat bunun yanında birçok uzmanda bu devirde böyle bir şeye kalkışmanın çılgınlık olduğu belirtiyor.

Çünkü piyasa hareketleri oldukça istikrarsız ve sizin şu an karlı görüp atıldığınız bir iş kısa süre sonra tamamen karsız hale gelebilir ve sizi iflasa sürükleyip birikiminizden edebilir. Bu nedenle birçok uzman bu tarz adımları atmanın yerine beklemenin çok daha doğru olacağını belirtiyor.

https://edirnejethaber.com/dolarda-beklenen-son-her-dedigi-cikan-selcuk-gecer-son-dakika-uyarisi-yapti/