Doğalgaza Zam Gelecek Mi Sorusuna Yanıt Verildi! Bakan Canlı Yayında Açıkladı

Doğalgaza Zam Gelecek Mi Sorusuna Yanıt Verildi! Bakan Canlı Yayında Açıkladı
Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, doğal gaz tariflerinde fiyat artışı yaşanıp yaşanmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Vatandaşların merak ettiği konuda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda...

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte, doğal gaz tariflerinde fiyat artışı yaşanıp yaşanmayacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Vatandaşların merak ettiği konuda, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıklamalarda bulundu.

Doğalgaza Zam Yapılacak Mı?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV canlı yayınında güncel gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Dönmez, milyonlarca vatandaşın merak ettiği doğal gaza zam gelecek mi sorusuna da yanıt verdi. Bakan Dönmez, aralık ayında doğal gaz tariflerine zam gelmeyeceğini duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Avrupa'da enerji kaynaklı çeşitli sorunların yaşandığını ancak Türkiye'nin kış mevsimini sorun yaşamadan atlanacağını sözlerine ekledi.

Ukrayna Savaşı Doğalgazı da Etkiledi

Ukrayna - Rusya arasında yaşanan savaş pek çok sektörü derinden etkilediği gibi doğal gaz piyasasında da hareketliliğe yol açtı. Bu nedenle, küresel çapta doğal gaz kaynaklı endişeler devam ederken, enerji maliyetlerini, savaş ve dünya genelinde yaşanacak gelişmeler belirleyecek.