Doğalgaza Zam Gelecek Mi Sorusuna Enerji Bakanı Yanıt Verdi!

Doğalgaza Zam Gelecek Mi Sorusuna Enerji Bakanı Yanıt Verdi!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. Kış mevsimine sayılı haftalar kala pek çok vatandaşın merak ettiği doğal gaz zam gelip gelmeyeceği konusuna...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin konularda açıklamalarda bulundu. Kış mevsimine sayılı haftalar kala pek çok vatandaşın merak ettiği doğal gaz zam gelip gelmeyeceği konusuna da değinen Bakan Dönmez, aralık ayında doğal gaza zam gelmeyeceğini belirtti.

Doğalgaza Zam Gelecek Mi?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Avrupa'da doğal gaz kaynaklı ciddi endişelerin bulunduğunu ancak Türkiye'nin kış mevsiminin sorun yaşamandan atlayacağını belirtti. Bakan Dönmez açıklamasında, pandemi döneminde doğalgaz fiyatlarında artışlar yaşandığını ve Ukrayna - Rusya arasında savaşının da piyasayı etkilediğini hatırlattı. Bakan Dönmez, aralık ayında doğal gaza zam yapılmayacağını duyurdu.

Küresel Gelişmeler Doğalgaz Fiyatını Etkiliyor

2020 yılında yaşanan pandemi ve sonrasında meydana gelen Ukrayna - Rusya savaşı küresel çapta doğal gaz fiyatlarının hareketlenmesine neden oldu. Doğal gaz fiyatlarının bundan sonraki seyrini de küresel ve bölgesel pek çok faktör yakından etkileyecek.