Doğalgaz Yardımı Ödenecek! Doğalgaz Desteği Tutarları Belli Oldu

Doğalgaz Yardımı Ödenecek! Doğalgaz Desteği Tutarları Belli Oldu
Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğumaya başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi hanelere sağlanacak olan doğal gaz tüketim desteği ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda,...

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğumaya başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi hanelere sağlanacak olan doğal gaz tüketim desteği ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. Bu kapsamda, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahibi vatandaşlara vereceği doğal gaz tüketim desteğinin ne zaman hesaplara yatacağı ve söz konusu destek ödemesinin tutarı merak ediliyor.

Doğalgaz Yardımı Ne Zaman Yatacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi vatandaşların giderlerinin karşılanması için doğal gaz tüketim desteği verecek. Söz konusu destek ödemesinin, şubat ayı içerisinde hak sahiplerine iletilmesi bekleniyor.

Doğalgaz Desteği Ne Kadar?

Doğal gaz tüketim desteğinin ödenmesi için bekleyiş devam ederken, desteğin tutarı da araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı doğal gaz tüketim desteği kapsamında 900 TL ile 2.500 TL arasında destek sağlayacak.