Doğalgaz Yardımı 500 TL Bu Hafta Verilecek! Resmi Açıklama Yapıldı

Doğalgaz Yardımı 500 TL Bu Hafta Verilecek! Resmi Açıklama Yapıldı
Havaların soğumasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilecek doğal gaz yardımı pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, doğal gaz yardımına dair bir açıklama da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı...

Havaların soğumasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara verilecek doğal gaz yardımı pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda, doğal gaz yardımına dair bir açıklama da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, doğal gaz desteği verileceğini duyurdu.

500 TL Doğalgaz Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın açıklamasına göre, sosyal yardım alan 180 bin ailenin Başkent Kartlarına 500 TL doğal gaz desteği aktarılacak. Söz konusu destek kapsamında, toplam 90 milyon TL ödeme yapılacak.

Başkent Kartlara Yatırılacak

Doğal gaz desteği, hak sahiplerinin Başkent Kartlara yatırılacak. Mansur Yavaş, söz konusu destek ödemelerinin 5 Ocak'ta yapılacağını belirtti. Konuya ilişkin yapılan sosyal medya paylaşımında ''Çocukların üşüdüğü bir kentte hiçbir kalp ısınamaz. Sosyal yardımlardan faydalanan 180 bin ailemizin Başkent Kartlarına 500’er TL’den toplam 90 milyon TL doğalgaz desteğini 5 Ocak’ta yatırıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.