Doğalgaz Desteği Ne Zaman Yatacak? 2023 Doğalgaz Yardımı Ödemesi

Doğalgaz Desteği Ne Zaman Yatacak? 2023 Doğalgaz Yardımı Ödemesi
Havaların soğumasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak olan doğal gaz tüketim desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. Bu çerçevede, doğal gaz tüketim desteği ödemelerinin ne...

Havaların soğumasının ardından, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sağlanacak olan doğal gaz tüketim desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağı araştırılmaya başlandı. Bu çerçevede, doğal gaz tüketim desteği ödemelerinin ne zaman yapılacağının yanı sıra, söz konusu destek ödemesinin tutarı da merak ediliyor.

Doğalgaz Desteği Ne Kadar?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, doğal gaz tüketim desteği kapsamında hak sahiplerine ödeme yapıyor. Destek ödemesi, 900 TL ile 2.500 TL arasında değişiyor

Doğalgaz Desteği Ne Zaman Yatacak Ocak 2023

Doğal gaz tüketim desteğinin hak sahiplerine ne zaman iletileceği de merak ediliyor. 900 TL ile 2.500 TL arasında değişen ödemelerinin şubat ayı içerisinde hesaplara aktarılması bekleniyor.

Doğalgaz Yardımı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yanı sıra, belediyeler de destek ödemeleri yapıyor. Farklı şehirlerdeki ve ilçelerdeki belediyelerin ısınma desteklerine ilişkin açıklamalarına, belediyelerin resmi internet sitelerinden ulaşılabilir.