Depolarınızı Doldurun! Benzine Yeniden Zam Geliyor

Depolarınızı Doldurun! Benzine Yeniden Zam Geliyor
Aralık ayında bildiğiniz gibi akaryakıt fiyatlarına indirim yapılmıştı. Yapılan indirimler çabuk eridi desek yeridir. Brent petrol fiyatlarının yükselişe geçmesiyle beraber geçtiğimiz günlerde benzine 61 kuruşluk indirim...

Aralık ayında bildiğiniz gibi akaryakıt fiyatlarına indirim yapılmıştı. Yapılan indirimler çabuk eridi desek yeridir. Brent petrol fiyatlarının yükselişe geçmesiyle beraber geçtiğimiz günlerde benzine 61 kuruşluk indirim yapılmıştı. Benzin fiyatlarına yeniden zam yapılacağı öğrenildi.

Akaryakıt fiyatlarına yeniden zam haberi geldi. Bildiğiniz gibi brent petrol ve dolar kuru ile orantılı olarak ilerleyen akaryakıt fiyatlarına geçtiğimiz günlerde 61 kuruş indirim gelmişti. Peki, benzin ve motorin fiyatları şuanda ne durumda? Benzine zam mı geliyor?

Benzine Zam Geliyor!

Brent petrol fiyatları bugün 82 dolar bandında işlem görmekte. Hal böyle olunca benzinde Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere 67 kuruşluk zam geleceği öğrenildi. Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükselişin en önemli sebebi olarak da en büyük petrol tüketicisi ABD’nin petrol stoklarının beklenenden fazla düşmesi etkili oldu desek yeridir.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Brent petrol fiyatlarının yükselmesi ve düşmesiyle akaryakıt fiyatları da düşmekte veya yükselmektedir. Hal böyle olunca gelen zamlar ve indirimlerden dolayı benzin ve motorin fiyatları değişiklik göstermektedir. Güncel akaryakıt fiyatları:

İzmir

Motorin fiyatı: 22,30 TL

Benzin fiyatı: 18,12 TL

İstanbul

Motorin fiyatı: 22,03 TL

Benzin fiyatı: 17,92 TL

Ankara

Motorin fiyatı: 22,22 TL

Benzin fiyatı: 18,13 TL