Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asgari Ücret Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Asgari Ücret Açıklaması
2022 senesinin son çeyreğinin yaşandığı bu günlerde asgari ücret 2023 zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. 2023 asgari ücret ne olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip...

2022 senesinin son çeyreğinin yaşandığı bu günlerde asgari ücret 2023 zammının ne kadar olacağı merak ediliyor. 2023 asgari ücret ne olacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, asgari ücret ile alakalı kamuoyunda farklı rakamlar ortaya atılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konuya yönelik açıklama yaptı.

"Çok Farklı Bir Hazırlık"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, başta Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin'in bundan öncekilerden çok farklı bir hazırlık yapıldığını dile getirerek, ''Ama biz, havada uçuşan değil de yere sağlam basan adımları atacağız ki zihinlere iyi yerleşsin'' şeklinde konuştu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, aralıkta asgari ücrette tahribatı ortadan kaldıracak düzenleme yapılacağını ifade etmiş kamuoyunda şu an konuşulan rakamların da gerçeği yansıtmadığını belirtti.