Çiftçilere Büyük Müjde! Çiftçilere Gübre Desteği Sunuldu

Çiftçilere Büyük Müjde! Çiftçilere Gübre Desteği Sunuldu
Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçi vatandaşların maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi arttırmak adına çeşitli destek ödemeleri yapıyor. Bakanlıkça yapılacak açıklamalar çok sayıda kişi tarafından yakından...

Tarım ve Orman Bakanlığı, çiftçi vatandaşların maddi yüklerini azaltmak ve tarımsal üretimi arttırmak adına çeşitli destek ödemeleri yapıyor. Bakanlıkça yapılacak açıklamalar çok sayıda kişi tarafından yakından takip edilirken, tarımsal destekler ile ilgili belediyeler de bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Belediyelerden yapılan duyurular kamuoyu ile paylaşılıyor.

4877 Çiftçiye Gübre Desteği Verildi

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamada, 10 milyon 625 bin 100 TL'lik bedelle hayata geçirilen gübre desteği projesi kapsamında 4877 üreticiye gübre desteği verildi. Konuya yönelik belediyenin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan duyuruda ”10 milyon 625 bin 100 Lira’lık bedelle hayata geçirdiğimiz ‘Tek Yıllık Bitki Üreticilerine Kimyasal Gübre Desteği Projesi’ kapsamında ilimiz genelinde 4877 üreticimiz, gübre desteğinden faydalandı.” denildi.

Tarımsal verimi arttırmak ve kırsal kalkınmayı sağlamak için Tarım ve Orman Bakanlığı destek ödemesi sağlıyor. Bakanlığın vereceği desteklere ilişkin güncel gelişmelere, açıklamalara ve duyurulara ulaşmak isteyenler, Bakanlığın resmi internet sitesini veya sosyal platformlardaki hesaplarını ziyaret edebilirler.