Bugün Hemen Başvuran ŞOKE Olacak! 1,59 Faiz Oranı Akılları Baştan Alacak

Bugün Hemen Başvuran ŞOKE Olacak! 1,59 Faiz Oranı Akılları Baştan Alacak
Yüklü kredi çekmek isteyen vatandaşa faizler 1.59'a kadar düştü. Geç kalmayın

Günümüzde otomobil sahibi olmak neredeyse imkansız hale gelmiş bulunuyor. Geçtiğimiz seneye bakacak olursak birden bire yüzde 200'lere varan araç fiyatlarındaki artış, vatandaşın belini büküp, cebini boşaltmakta. Zaten nakit ihtiyacı olan ve ayaklarını yerden kesmesi adına da olsa araç almayı düşünen yüksek faiz sunulması sebebiyle de kredilerin yanına yaklaşamamakta. İşte hal bu iken gerek 2. el gerekse de sıfır araç almayı yeğleyen vatandaş, en uygun taşıt kredisi sunan bankaları araştırıyor. Taşıt kredisi kampanyaları arasında en çok dikkat çeken bankalar son zamanlarda kamu bankaları olarak biliniyor. Özellikle de geçtiğimiz hafta Halkbank'ın açıkladığı kredi kampanyası sonrasında Vakıfbank'ta kesenin ağzını açtı. Bu imkanı değerlendiren araç sahibi oldu. Vakıfbank taşıt kredisi kampanyasının devam ettiği öğrenilirken, vade ve faiz oranları da merak konusu oldu.

tl10.jpg

Vakıfbank Taşıt Kredisi

Vakıfbank taşıt kredisi konusunda çığır açacak gelişmeler ile birlikte düşük faiz ve uzun vade imkanları araç sahibi olmak isteyen bireyi cezbedecek nitelikte. Dolar kurunun bir türlü yerinde duramaması, ÖTV, KDV gibi zamlar, araç fiyatlarında uçuşa mahal vermeye devam ede dursun bu konu da bankaların attığı adımlar, herkesi araç sahibi yapacak türden. Araç alma hayallerini bir kenara bırakan vatandaş, son zamanlarda kamu bankalarının düzenlediği kampanyalar ile birlikte rafa kalkan hayallerini tekrardan canlandırıyor.

Kamu bankaları dahil bir çok bankadan açıklaması yapılan taşıt kredisi kampanyaları büyük rağbet görüyor. Bu durumun farkında olan bankalar arka arkaya kampanya patlatıyor. En dikkat çekeni ise Vakıfbank oluyor. Özel bankalarda taşıt kredisi faizleri 3.5'a kadar dayanmış iken Halkbank 1,29 faiz imkanı ile lokomotif görevi üstleniyor. Yapı Kredi taşıt Kredisi tercih edilmez halde iken 4,29 faiz, araç sahiplerinin cebini yoracağı için vatandaş geri kaçıyor.

tl12-001.jpg

Bankacılık sektöründe bir adım önde olmayı başaran Vakıfbank, yeni taşıt kredisi kampanyası ile birlikte özel bankalara istinaden taşıt kredisi kampanyasında bir adım önde seyrediyor. Düşük faiz oranlarına bir de uzun vade eklenince, vatandaş gözü açılmış bir şekilde 2. el ya da sıfır otomobil arayışına girmiş bulunuyor. Vakıfbank taşıt kredisi geri ödemesi kapsamında 5 farklı ödeme seçeneği bulunuyor.

Kendi Bütçenize Göre Olanı Seçin Ödeyin

Aylık eşit taksitli,

3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksitli,

3 ayda bir taksitli,

Son taksit balon ödemeli,

Değişken taksitli olarak geri ödeyebilirsiniz.

vakifbank.jpg

Taşıt Kredisi Kasko Değerine Göre Verilecek

Vakıfbank taşıt kredisi kampanyasında faiz oranlarını 1,09'a kadar düşürürken, banka tarafından verilecek olan kredi de 800.000 TL'ye kadar ulaşıyor. 48 ay vade imkanı sunan Vakıfbank resmi internet sitesinde 2. el taşıt kredisi ile alakalı yapılan açıklama şu şekilde;

tl1.jpg

2. El Taşıt Kredisinin azami tutarı satın alınacak aracın kasko değeri üzerinden,

- 0 - 400.000 TL aralığında olan taşıtlar için değerin azami %70’ine kadar,

- 400.001 - 800.000 TL aralığında olan taşıtlar için değerin azami %50’sine kadar,

- 800.001 - 1.200.000 TL aralığında olan taşıtlar için değerin azami %30’una kadar,

- 1.200.001 - 2.000.000 TL aralığında olan taşıtlar için değerin azami %20’sine kadar taşıt kredisi kullandırımı yapılabilecektir.

Kredi faizleri de ülke ekonomisinden negatif olarak etkilenmiş bulunmakta iken, Vakıfbank taşıt kredisi çekmeyen araç sahibi yok gibi duruyor. Taşıt kredisi ile alakalı detaylara ulaşmak isteyen vatandaş Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinden tüm detaylara ulaşabilir.