Bu Paraya Bir Tanesini Zor Alırsınız! Gümrükten 5 Adet Telefon 20 Bin TL

Bu Paraya Bir Tanesini Zor Alırsınız! Gümrükten 5 Adet Telefon 20 Bin TL
Ülkemizde pek çok vatandaşın otomobil satın almadan önce sıkı bir şekilde araştırdığı ve takipçisi olduğu, devletin gümrükten satış platformu e- İhale'de yeni ilanlar açılmaya devam ediyor. Gelen ilanlar arasında otomobil...

Ülkemizde pek çok vatandaşın otomobil satın almadan önce sıkı bir şekilde araştırdığı ve takipçisi olduğu, devletin gümrükten satış platformu e- İhale'de yeni ilanlar açılmaya devam ediyor. Gelen ilanlar arasında otomobil ihaleleri ağırlıklı olarak yer alıyor olsa da eşya ihaleleri de hem fiyatları ile hem de son dönemlerdeki eklenme yoğunluklarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Enfalsyon ve döviz kurunda yaşanan yukarı yönlü ivmelenme nedeniyle akıllı telefon modellerine gelen zamlar son bulmuyor. Özellikle Apple cephesinde fiyatlar büyük artış göstermiş olsa da Android işletim sistemli akıllı telefon modelleri de fiyatlarındaki artışlar ile görenleri şaşırtıyor.

Fiyat/ performans eğrisindeki konumları ile dikkat çekmekte olan cihazların dahi 10 bin TL'ye yaklaştığı ancak biraz daha üstün özellik sunan akıllı telefon modellerinin fiyatlarının 20 bin TL baremine ulaştığı bu günlerde ise devlet eliyle satışı yapılan akıllı telefon modelleri dikkat çekiyor.

Devletin gümrükten satış adresi olan e- İhale'de satışa açılan bu son ilan kapsamında 5 adet akıllı telefon modeli 20 bin TL'den vatandaşlara sunuldu.

Devletten 5 Adet Akıllı Telefon 20 Bin TL!

Devlet eliyle satışı yapılmakta olan bu akıllı telefon modelleri farklı marka ve modeller ile satışa sunuldu. Toplamda 5 adet akıllı telefonun ihaleye açıldığı ilanda yer alan modeller şu şekilde;

  • 2 ADET INFİNİX X6811B CEP TELEFONU
  • 1 ADET XIAOMI POCOX3NFC CEP TELEFONU
  • 1 ADET INFİNİX ZERO X PRO CEP TELEFONU
  • 1 ADET REDMİ M2003J15SS CEP TELEFONU

İhale Koşulları Nedir?

Fiyat/ performans eğrisinde yer aldıkları konumları ile dikkat çeken bu akıllı telefon modelleri 23 Ocak 2023 tarihine kadar ihalede yer almaya devam edecek. İlan bitimine 3 güne yakın bir süre kalmışken henüz teklif yapılmamış olması da dikkat çekiyor. Ürünler Trabzon T. İ. M. üzerinden satışa sunuluyor olup, ürünleri satın almak isteyen kişilerin direkt olarak adresinden ürünleri teslim almaları gerekiyor.

Ayrıca ihalesi yapılmakta olan ürünlerin açıklama kısmında yer alan bilgiler doğrultusunda, akıllı telefon modellerini satın alan kişiler, ürünleri görmüş ve onaylamış olarak kabul edilir.

İlgili ilana ulaşmak isteyen kişiler buradan direkt olarak e- İhale adresine geçiş yapabilirler.