Bu Kez Zam Değil İndirim Haberi! Akaryakıta Yeniden İndirim Gelecek

Bu Kez Zam Değil İndirim Haberi! Akaryakıta Yeniden İndirim Gelecek
Akaryakıt fiyatlarında bir yükseliş bir düşüş yaşanıyor. En son araç sahiplerini üzen zam haberi gelmişti. Bugünde sektörün güvenilir kaynakları tarafından aktarılan bilgilere göre benzine ve motorine Pazartesi indirim yapılması...

Akaryakıt fiyatlarında bir yükseliş bir düşüş yaşanıyor. En son araç sahiplerini üzen zam haberi gelmişti. Bugünde sektörün güvenilir kaynakları tarafından aktarılan bilgilere göre benzine ve motorine Pazartesi indirim yapılması bekleniyor.

Hem benzinde hem de motorinde pazartesi gününden itibaren indirim yapılması bekleniyor. Sektör temsilcileri tarafından aktarılan bilgilere göre Cuma ve Cumartesi günü yapılan zamdan sonra Pazartesi gece yarısından itibaren benzine ve motorine indirim yapılacağı duyuruldu. Sektör temsilcileri tarafından aktarılan bilgiler kapsamında Pazartesi gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 60 kuruş, motorine ise 80 kuruş indirim geleceği iddia edildi. Konuyla ilgili yeni gelişme olduğu takdirde sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatları son zamanlarda sıklıkla değişmektedir. Resmen bir gün zam bir gün indirim haberi gelmesi herkesin özellikle araç sahiplerinin cebini olumsuz olarak etkilemektedir. Pazartesi gününden itibaren indirim haberi araç sahiplerini umutlandırmaya yetti. İşte, Güncel Akaryakıt Fiyatları:

İstanbul Benzin ve Motorin Fiyatı

Benzin Fiyatı: 18.49 TL

Motorin Fiyatı: 22.81 TL

Ankara Benzin ve Motorin Fiyatı

Benzin fiyatı: 18,70 TL

Motorin fiyatı: 22,97 TL

İzmir Benzin ve Motorin Fiyatı

Benzin fiyatı: 18,70 TL

Motorin fiyatı: 23,04 TL