Bu Devirde Kimsenin Yapmayacağını İş Bankası Yaptı! Yeni Gelenlere 10 Bin TL Faizsiz Ödeme

Bu Devirde Kimsenin Yapmayacağını İş Bankası Yaptı! Yeni Gelenlere 10 Bin TL Faizsiz Ödeme
Ekonomik koşullar vatandaşların bütçesini zorlamaya devam ederken bankalar tarafından ise sürekli olarak yeni kampanya çalışmaları yapılıyor ve bu çalışmalar ile vatandaşların yüklerinin hafifletilmesi hedefleniyor.Gerek özel...

Ekonomik koşullar vatandaşların bütçesini zorlamaya devam ederken bankalar tarafından ise sürekli olarak yeni kampanya çalışmaları yapılıyor ve bu çalışmalar ile vatandaşların yüklerinin hafifletilmesi hedefleniyor.

Gerek özel banka kuruluşları gerekse devlete bağlı olarak hizmet veren kamu bankaları tarafından sürekli olarak geliştirilen kampanyalar arasına yeni eklenen bir kampanya ise büyük dikkat çekecek türden.

İş Bankası'ndan 10 Bin TL Faizsiz Ödeme!

Türkiye İş Bankası tarafından hazırlanmış olan bu yeni kapanya ile bankaya yeni katılan müşterilere 10 bin TL'ye varan tutarda ödeme yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Bu ödemenin fazisiz olarak yapılacağı vurgusu sıkı bir şekilde belirtilirken destek amacıyla hazırlanmış olan bu kampanya kapsamında vatandaşlara yapılacak olan ödemenin taksitli nakit avans adı altında gerçekleştirileceği de resmen duyuruldu.

İş Bankası'nın bu yeni taksitli nakit avans kampanyası 31. 01. 2023 tarihine kadar geçerli olup başvuru şekli ise oldukça uygulanabilir şekilde hazırlanmış durumda.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İşbu kampanyadan yararlanarak 10 bin TL tutarında fazisiz nakit avans kullanmak isteyen kişilerin İşCep "Müşteri Olmak İstiyorum" özelliğini kullanarak bankanın müşterisi olmaları ya da kredi kartı başvurularının onaylanması gerekmektedir.

Ödemeler ise 300 TL'den başlayarak 10 bin TL tutarına kadar yükselmektedir. 5 aylık vade seçeneği ile sınırlı olan bu taksitli nakit avans kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin yukarıda belirtilen işlemi tamamlamaları gerekmektedir. Kampanya 31.01.2023 tarihinde sona erecek olup, faydalanmak isteyen kişilerin bu tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Kampanya hakkında daha detaylı bilgi almak için İş Bankası resmi internet adresini ziyaret edebilir ya da çağrı merkezleri aracılığıyla kolaylıkla bilgi alabilirsiniz.