Borcu Olanlara İlaç Gibi Haber! 50 Bin TL Borcunuz Siliniyor! QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Veriyor!

Borcu Olanlara İlaç Gibi Haber! 50 Bin TL Borcunuz Siliniyor! QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Veriyor!
Borçlarınızı kapatmanıza imkan tanıyan QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi ile siz de borçlarınızı tek bir bankada toplayabilirsiniz. Sizlere uygun faiz oranlarıyla sunulan kredi ödemeleri esnek ödeme koşuluyla sizlere sunulmaktadır....

Borçlarınızı kapatmanıza imkan tanıyan QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi ile siz de borçlarınızı tek bir bankada toplayabilirsiniz. Sizlere uygun faiz oranlarıyla sunulan kredi ödemeleri esnek ödeme koşuluyla sizlere sunulmaktadır. QNB Finansbank tarafından sunulan borç kapatma kredisinde maksimum limit 150 bin TL olarak belirlendi. 36 ay vadeli olarak sunulan borç kapatma kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların QNB Finansbank üzerinden başvuru yapması gerekir. Tüm vatandaşlar öncelikle QNB Finansbank müşterisi olduktan sonra kredi başvurusu yapabilirsiniz.

150 Bin TL’ye kadar sunulan borç kapatma kredisi başvurusu yaparak siz de ihtiyaçlarınızı gidermek istiyorsanız başvurunuzu internet üzerinden yaparak aynı gün içinde paranızı alabilirsiniz. Nakit ödeme alacak kişiler aynı gün içinde kredi ödemelerini alabilecek ve borçlarını tek bankada toplayabilecekler.

50 Bin TL Borcunuz Siliniyor!

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi ile borçlarınız resmen silinecek. 0,98 faiz oranıyla 36 ay vade ile sunulan kredinin ödeme tablosundan sizlere bahsetmek istiyoruz. Ortalama 50 bin TL kredi çektiğinizi düşünelim. 0,98 faiz oranıyla sunulan kredinin aylık taksit tutarı 1.725 TL olmakla beraber toplam geri ödeme tutarı da 62.133 TL olarak belirlendi.

Borç Transferi Kredisi olarak da bilinen QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi şartları bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Yapılan açıklamada:

“Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarınızı Borç Transferi Kredisi ile bankamıza transfer edebilirsiniz.

Diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı transfer edilirken, kredi kartı borçları için kısmi ödeme yapılabilir. Şube ekranında görünen tutarın altındaki miktarlar için transfer yapılamamaktadır.

Diğer bankalara yapılacak EFT işlemleri, sonraki iş gününde karşı bankaya ulaşmaktadır.

Kredi kartı borçları için yapılacak transferlerde ek bir işlem yapılmasına gerek yoktur ancak kredi borçları için yapılacak transferlerde müşterinin mutlaka diğer bankayla iletişime geçmesi ve bilgilendirme yapması gerekmektedir.

Konut Kredisi, Ek Hesap ve QNB Finansbank’taki borçlarınız Borç Transferi Kredisi kapsamında değerlendirilememektedir” denildi.

QNB Finansbank Borç Kapatma Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

QNB Finansbank borç kapatma kredisi başvurusunu öncelikle QNB Finansbank şubelerini ziyaret ederek yapabilirsiniz. Ön başvurunuz banka tarafından olumlu karşılandığı takdirde borç kapatma kredisi için başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuru yaparken yanınızda kimliğiniz, adres kayıt sisteminde kayıtlı olan adres bilgilerinizi gösteren bir belge ve gelir belgenizi getirmeniz gerekiyor. Başvurunuz onaylandığı takdirde para hemen hesabınıza geçmekle beraber borcunuz tek bankada toplanacaktır.

Detaylı Bilgi İçin TIKLAYINIZ.