Borcu Olanlara Güzel Haber! Garanti Bankası, 5 Dakikada 100 Bin TL'yi Hesabınıza Geçiriyor

Borcu Olanlara Güzel Haber! Garanti Bankası, 5 Dakikada 100 Bin TL'yi Hesabınıza Geçiriyor
Yaşanan küresel ekonomik kriz ve yükselen enflasyon zamları da beraberinde getirdi. Enflasyon ve yapılan zamlar karşısında maaşlar da eridi gitti. Gelen zamlar karşısında geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar çareyi borçlanmakta...

Yaşanan küresel ekonomik kriz ve yükselen enflasyon zamları da beraberinde getirdi. Enflasyon ve yapılan zamlar karşısında maaşlar da eridi gitti. Gelen zamlar karşısında geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşlar çareyi borçlanmakta buldu. Yeni yıla çok sayıda vatandaş borçlu girecek. Üstelik borcunu ödeyemeyen vatandaşların sayısı da bir hayli arttı.

Borçlarını kapamak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. 2023 yılına girmeden önce özel ve kamu bankları tarafından yapılan fırsat açıklamaları da dikkat çekti. Borçlarımı nasıl kapatırım diye kara kara düşünmeye son verecek bir açıklama Garanti BBVA'dan geldi. Garanti BBVA tarafından yapılan yeni açıklamada 100 bin TL'yi bulan borçları kapamak için sevindiren bir fırsat sunuldu.

Garanti BBVA'dan gelen yeni açıklamada 100 bin lirayı bulan borçları kapama ve ihtiyaç kredisi verileceği ifade edildi. Peki Garanti BBVA borç kapama kredisinden kimler faydalanabilir? Garanti BBVA borç kapama kredisi faiz oranları nedir? Garanti BBVA borç kapama kredisi detayları nelerdir? İşte tüm bu soruların cevabını sizler için hazırladığımız haberimizde bulabilirsiniz...

Garanti Bankası'nın yaptığı açıklamada, borç kapama kredisini kullanmak isteyenlere 24 aylık vade ile 100 bin lirayı bulan kredi imkanı sağlanacağı aktarıldı. 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek olan kredi kampanyasından 18 yaş üzerindeki bireysel müşterilerin kredi puanlarının 1100 ve üzeri olması durumunda yararlanabileceği belirtildi.

Üstelik borç kapatma kredisi için başvuru yapan vatandaşların başvuru sonuçları beş dakika içinde açıklanacak.

Garanti Bankası Borç Kapama Kredisi Başvuru Nasıl Yapılır?

Borç kapama kredisi almak isteyen vatandaşlar Garanti Bankası şubelerinden Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı ile başvurularını tamamlayabilirler. Öte yandan, şubelere gitmek istemeyenler de Garanti Bankası internet sitesinden başvuru yapabilirler.

Garanti Bankası Borç Kapama Kredisi Detayları Nelerdir?

Garanti BBVA tarafından 'borç transferi kampanyası' olarak duyurulan kredinin detaylarına ilişkin açıklamada bulunuldu.

İşte Garanti Borç Transferi Kampanyası Açıklaması:

  • Borç transferi kampanyası 3 ilâ 36 ay arasında vade seçeneğiyle sunulmaktadır. Mevcut kredilerinizin vadelerini uzatabileceğiniz ve aylık ödeme tutarlarını düşürerek bütçenizi rahatlatabileceğiniz kampanya dahilinde borç transferi kredisi hesaplama işlemleri, kullanılan kredi tutarı ve vade süresine göre değişen faiz oranları üzerinden yapılmaktadır.
  • Bankamızdan kullanacağınız bireysel ihtiyaç kredisi için çalışan, emekli ve kira geliri sahiplerine 36 ay, sadece şahıs firması veya firma ortağı geliri olan müşterilerimize 36 ay vade imkânı sunulmaktadır. Ticari amaçlı ihtiyaç kredileri için vade sınırı 36 aydır.
  • Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden yapılan başvurularda müşterilerimiz onaylanan tutar kadar kredi kullanabilirler.
  • Bankamızdan maaş ödemesi almayan bireysel müşterilerimiz için Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet üzerinden en fazla 25.000 TL, esnaf müşterilerimiz için ise en fazla 60.000 TL kredi üst limiti vardır.
  • İhtiyaç kredileri ile ilgili yasal düzenlemeler uyarınca 16 Eylül 2021 itibarıyla kalan ana bakiye toplamı 50.000 TL ve altındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 36 ay, 50.000 TL ila 100.000 TL arasındaki ihtiyaç kredileri için en fazla 24 ay, 100.000 TL üstündeki ihtiyaç kredileri için en fazla 12 ay vade limiti sunulmaktadır.