Birinciye 25.000 TL Ödül Verilecek! Yarışma Başvuruları Başladı

Birinciye 25.000 TL Ödül Verilecek! Yarışma Başvuruları Başladı
Okuma alışkanlığı kazandırmak ve devamlılığı sağlayabilmek için ülke genelindeki belediyeler çeşitli yarışmalar organize ediyorlar. Bu kapsamda, Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 4. Okumak Güzeldir...

Okuma alışkanlığı kazandırmak ve devamlılığı sağlayabilmek için ülke genelindeki belediyeler çeşitli yarışmalar organize ediyorlar. Bu kapsamda, Eyüpsultan Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, 4. Okumak Güzeldir Kitap Okuma Yarışması başvuruları başladı.

Kitap Okuma Yarışması

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Kitap Okuma Yarışması ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Deniz Köken paylaşımında ''Kaybedeni olmayan yarışmamıza kayıt olmayı da unutmayın'' ifadelerine yer verdi.

Kitap Okuma Yarışması Ödülleri

Eyüpsultan Belediyesi tarafında yapılan açıklamaya göre, yarışma kapsamında birinciye 25.000 TL, ikinciye 20.000 TL, üçüncüye 15.000 TL ödül verilecek. Ayrıca ilk 20'ye 2 Kişilik 2 gece 3 gün Kapadokya Gezisi, İl 150'ye 200 TL Kitap Çeki, Eyüpsultan Birincisine 15.000 TL ve Eyüpsultan'da ilk 100'e ise Boğaz Turu sağlanacak.

Kitap Okuma Yarışması Sınavı

Kitap okuma yarışması için sınavlar online olarak