Bir İlimizde Daha Ekmek Zamlandı! Ekmeğin Yeni Fiyatı Duyuruldu

Bir İlimizde Daha Ekmek Zamlandı! Ekmeğin Yeni Fiyatı Duyuruldu
Son dönemde yurdun dört bir yanından ekmeğe zam haberleri geliyor.Artan faturalar ve yükselen maliyetler gerekçe gösterilerek Türkiye'nin dört bir yanından ekmeğe zam yapıldığı veya yapılacağı haberleri gelmeye devam ediyor.Ekmek...

Son dönemde yurdun dört bir yanından ekmeğe zam haberleri geliyor.

Artan faturalar ve yükselen maliyetler gerekçe gösterilerek Türkiye'nin dört bir yanından ekmeğe zam yapıldığı veya yapılacağı haberleri gelmeye devam ediyor.

Ekmek fiyatları ülkemizde ilden ile değişiyor. Son olarak bir zam haberi Uşak'tan geldi. 2022'de ekmeğin dördüncü kez zamlandığı Uşak'ta son yapılan zam ile beraber 230 gram ekmeğin fiyatı, 4 TL'den 5 TL'ye yükseldi.

Ekmek fiyatlarına bir bir zam gelmeye devam ediyor. Uşak’ta ekmeğe bir yılda dördüncü kez zam geldi. 230 gram ekmeğin fiyatı 4 liradan 5 liraya çıktı.

Öte yandan Uşak'ta sadece ekmeğe zam gelmedi ve aynı zamanda 100 gram simit fiyatının da 5 TL'ye yükseltildiği duyuruldu.

Bununla beraber 20 TL'den satılan bin 100 gram Mende ekmeğine de 15 güne kadar zam yapılacağı belirtildi.

Bir Senede Ekmek Dördüncü Kez Zamlandı

Uşak’ta ekmeğe 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren ekmekte dördüncü kez zam yapıldı. Yılbaşında 230 gram 2,5 TL’den satılırken şubatta 3 TL, nisanda 3,5 TL, 16 Haziran 2022 tarihinden itibaren de 4 TL’den satılmaya başlanmıştı.