Bekçi Alımı 2023! Bekçi Alımı Sonuçları Açıklandı Mı?

Bekçi Alımı 2023! Bekçi Alımı Sonuçları Açıklandı Mı?
Polis Akademisi Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda 1250 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı gerçekleştirileceği önceki aylarda duyurdu. Söz konusu alım için 18 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında pek çok kişi başvuruda bulunurken,...

Polis Akademisi Başkanlığı, geçtiğimiz aylarda 1250 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı gerçekleştirileceği önceki aylarda duyurdu. Söz konusu alım için 18 Ocak ile 3 Şubat tarihleri arasında pek çok kişi başvuruda bulunurken, başvuruların sona ermesinin ardından sonuçlar için heyecanlı bekleyiş başladı. Bu kapsamda, bekçi alımına dair Polis Akademisi'nden gelecek açıklamalar merakla bekleniyor.

Bekçi Alımı Başvuruları 2023

Bekçi alımı için 18 Ocak tarihinde başlayan başvurular, 3 Şubat tarihinde sona erdi. Polis Akademisi'nin duyurduğu alım çerçevesinde, 16 ilde 1250 kişi istihdam edilecek.

Bekçi Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için ön başvuru sonuçlarının ne zaman ilan edileceğine dair henüz bir açıklama gelmedi. Ön başvuru sonuçları ile ilgili ilerleyen süreçte duyuru yayınlanabilir.

Bekçi Sınavı Ne Zaman?

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı için ön başvuru sonuçlarının yanı sıra sınav takvimi de belli oldu. Önceki yıl 17 Temmuz'da sınav yapılmıştı. Sınav giriş belgeleri, başvuruların tamamlanmasının ardından