Bayram Öncesi ŞOK Bayram İkramiyesi Hamlesi! IBAN'a Bakanların Ağzı Açık Kaldı

Bayram Öncesi ŞOK Bayram İkramiyesi Hamlesi! IBAN'a Bakanların Ağzı Açık Kaldı
Bayramın gelmesi için gün sayan emekli ve çalışan bayram ikramiyeleri konusunda yapılacak olan açıklamaya gözünü çevirmiş beklerken, son dakika Kurban Bayramı öncesinde 20.000 TL bayram ikramiyesi yapılacağı açıklandı

Gerek emekli gerekse de kimi çalışan, senede iki kere kutlanan dini bayramları beklemekte. Bayramın gelmesi için gün sayan emekli ve çalışan bayram ikramiyeleri konusunda yapılacak olan açıklamaya gözünü çevirmiş beklerken, son dakika Kurban Bayramı öncesinde 20.000 TL bayram ikramiyesi yapılacağı açıklandı. Emekliye verilen ikramiye Ramazan Bayramı öncesinde 1100 TL'de 2000 TL'ye yükselmiş ve sonrasında da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından tekrar zam yapılabilir açıklaması, gözleri kurul toplantısına çevirmişti. Peki emekli bayram ikramiyesine zam yapılacak mı? Emekli bayram ikramiyesi yanı sıra bir de çalışan ikramiyesi için de yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor.

tl29.jpg

THY Çalışanlarına İkramiye Açıklaması

Kurumlar arasında bayram ikramiyesi konusunda bu sene 1-0 öne geçen THY tarafından yapılan açıklamada bayram ikramiyesinin 20.000 TL ödeneceği açıklandı. Emekliye ödenen ikramiyeler devlet tarafından bayramın hemen önceki haftasında hesabına otomatik olarak yatırılırken, çalışan ikramiyesi için bu ödeme de kurum tarafından sağlanmaktadır.

THY tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklama, gözleri fal taşı gibi açarken, bir de buna eklenen ikramiye miktarı açıklaması gönülleri fethetti. THY çalışanlarına 20.000 TL ikramiye ödemesi yapacak. THY çalışanlarına Haziran ayının sonunda yatırılması planlanan ikramiye ödemelerinin erkene çekildiği ve an itibari ile yatırılmaya başlandığı belirtildi.

tl5.jpg

THY çalışanlarına onay alan zam ve ikramiye ödemeleri ile alakalı olarak açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat açıklamasında ''Nisan ayındaki primleri mart ayında hesaplara yatırmıştık. Şimdi de hesaplarınıza temmuz ayında maaşlarınıza ek olarak yatırmayı planladığımız primleri öne çektik. Temmuz ay için planlan bu primleri tüm iştirak şirketlerimizdeki arkadaşlarımız dahil olmak üzere haziran ayında maaşlarla birlikte yatıracağız. dedi.

Zam açıklamasına bir de rekor bayram ikramiyesi açıklamasını yapan Bolat; Ayrıca Kurban Bayramı ikramiyesi olarak sizlere net 20 bin TL daha vereceğiz. Yani Haziran ayında hem çift maaş hem de ikramiye alacaksınız. Temmuz ayında da maaşlarınız çift olarak hesaplara yatmaya devam edecek. açıklaması ile birlikte kurumu ayakta alkışlattı.

İkramiye Ödemeleri Başladı

THY çalışanlarının hesaplarına yatırılması planlanan ikramiye ödemelerinin zamanı olarak da bayramın hemen öncesi değil de erkene çekildiği belirtilmişti. Zamlı maaş öncesinde 20 Bin TL ikramiye ödemeleri başladı.