Bayram Öncesi Faizsiz Kredi Müjdesi! Atı Alan Üsküdar'ı Geçmeden IBAN Verin Ödenecek

Bayram Öncesi Faizsiz Kredi Müjdesi! Atı Alan Üsküdar'ı Geçmeden IBAN Verin Ödenecek
Kurban Bayram öncesinde bankalar yeni bayram tarifelerini harekete geçirdi. İşte sıfır kilometre faizsiz kredi açıklaması

Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaş gerek ihtiyaçlarını gidermek gerekse de bayrama sıfır borçla girmek adına kredi araştırmasına girmiş bulunuyor. Bankalar ise kredi kampanyaları ile vatandaşa cazip teklifler sunarken, Garanti Bankası faizsiz kredi kampanyası dikkatleri üzerine topluyor. Geç kalmamanızın önemli olduğu Garanti Bankası faizsiz kredi detayları neler? Garanti Bankası faizsiz kaç para veriyor? İşte detaylar...

Garanti BBVA resmi internet sitesinde açıklanan bilgilere göre sıfır faizli kredi ödemesi yapılacağının müjdesini verdi. İhtiyaçların karşılanması adına başlatılan faizsiz kredi kampanyası detayları, nakit ihtiyacı olan vatandaş tarafından merakla araştırılıyor.

tl10.jpg

Her ürüne yapılan fahiş fiyat artışından kurbanlıklar da nasibini almış gibi gözükürken bayram öncesinde artan nakit ihtiyacı kapsamında bankalar yeni kampanyalar düzenlemeye başladı. Garanti BBVA da yeni kredi kampanyasını başlattı. Vatandaşın Kurban Bayramı ihtiyaçlarını karşılaması adına anında verilecek olan nakdi destek için sadece sayılı günler kaldı.

Haziran ayı başında başlayan Garanti Bankası faizsiz kredi imkanı Haziran ayı sonuna kadar başvurulara açık olacak iken verilecek olan miktarın da 10.000 TL olduğu belirtildi. Garanti BBVA tarafından açıklanan faizsiz kredi imkanı vatandaşın cebini dolduracağa benziyor. En azından ihtiyaçlarının karşılanması adına vatandaş Garanti BBVA 10,000 TL faizsiz kredi detaylarını araştırıyor. Zaten zaman zaman başlattığı kredi kampanyaları ile adından bahsettiren Garanti Bankası vatandaşın yüzünü güldürecek fırsatları sunmaya devam ediyor. Banka tarafından yapılan açıklama ile birlikte faizsiz kredi imkanı sağlanacağı belirtiliyor. Nakit avans olarak açıklanan 10,000 TL ödemenin vade olarak da 12 ayı geçemeyeceği belirtiliyor.

tl2.jpg

Garanti BBVA Cep, Garanti BBVA İnternet veya BonusFlaş aracılığı ile 10,000 TL kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Onay alması halinde anında hesaplara geçen 10,000 TL nakit avans geri ödemeleri bir ay sonra ödenmeye başlayacak iken müşterilerin bu kredi fırsatından faydalanabilmeleri için Garanti BBVA mobil kullanıcısı olmaları gerekliliği mevcut. Garanti Bankası 10,000 TL nakit avans ödemesi için başvurular 01.06.2023 - 30.06.2023 tarihleri arasında devam edecektir.