Başvurular İçin Son Saatler! Resmi Açıklama Geldi

Başvurular İçin Son Saatler! Resmi Açıklama Geldi
Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlamasının ardından, Kredi ve Yurtlar Kurumu kredi ve burs başvuruları da geçtiğimiz haftalarda açılmıştı. KYK kredi ve burs ödemeleri için pek çok öğrenci başvuruda bulunurken, kimi...

Üniversitelerde yeni akademik dönemin başlamasının ardından, Kredi ve Yurtlar Kurumu kredi ve burs başvuruları da geçtiğimiz haftalarda açılmıştı. KYK kredi ve burs ödemeleri için pek çok öğrenci başvuruda bulunurken, kimi öğrenciler de başvuruları kaçırmıştı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, yaptığı açıklama ile KYK burs ve kredi başvurularının tekrar açıldığını duyurdu.

KYK Burs Başvuruları Açıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, GSB burs ve kredi başvurularının tekrar açıldığını duyurdu. Bakan Kasapoğlu, başvuruların 26 Kasım Cumartesi günü saat 23.59’a kadar devam edeceğini belirtti.

Bakan Açıklama Yaptı

Üniversite öğrencilerini ilgilendiren konuda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu sosyal medya hesabından dün bir açıklama yaptı. Bakan Kasapoğlu paylaşımında ''Değerli gençler, GSB burs ve öğrenim kredisi başvurularını an itibarıyla sizler için tekrar açtık. Başvurularınızı 26 Kasım 2022 Cumartesi günü, saat 23.59’a kadar e-Devlet Kapısı üzerinden yapabilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi.