Bankadan Emekliye Kıyak! 10 Bin TL'yi Aşan Promosyon Hesaplara Anında Yatacak

Bankadan Emekliye Kıyak! 10 Bin TL'yi Aşan Promosyon Hesaplara Anında Yatacak
Bankalar arasındaki rekabet ortamından en fazla karlı çıkan emekli olurken, o banka yeni emekli promosyonu güncellemesini sundu.

2017 senesinden gerek emekli gerekse de çalışan promosyon ödemeleri ile ek ödeme alarak cebini ferahlatıyor. Emekli, maaşını alacağı bankayı kendisi tercih ederken bu kapsamda hediye niteliğinde promosyon ödemesi alıyor. 3 yıl sözleşme imzalama karşılığında banka ile anlaşan emekli, kendi refahına en uygun ödeme yapan ya da kampanayalar sunan bankalar ile anlaşıyor. Bu durum ise bankaların müşteri portföyünü arttırmasına mahal veriyor. Özellikle de yüksek promosyon teklifi sunan banka, yeni müşteri kapıyor. Bu kapsam, bankalar arasında rekabet ortamına yol açıyor. En fazla ödeme yapan banka kazançlı çıkıyor.

tl21-001.jpg

Yeni bir emekli promosyonu güncellemesinde emekliye 10.000 TL'ye kadar ödeme sunulacak. Banka emekli promosyonu Haziran ayı güncellemesini sundu. Haziran ayı sonuna kadar geçerli olacak olan kampanyadan 7.000 TL emekli promosyonu artı 3.000 TL kazanma fırsatı emeklinin olacak.

tl31.jpg

Kamu bankası, özel banka fark etmeksizin emekliye türlü türlü özel kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Bankalar vatandaşın refahına destek olarak bu sayede de yeni müşteri kazanıyor. Ülkenin üst sıralarda yer alan bankası Akbank emekli promosyonu kampanyası ile birlikte sunduğu chip para kampanyası ile akılları baştan alıyor. Akbank emekli promosyonu kapsamında 7,000 TL'ye kadar ödeme yaparken, diğer taraftan da 3.000 TL chip para ödemesi imkanını sunuyor.

tl24.jpg

Akbank Emekli Promosyonu

Akbank emekli promosyonu kampanyası Haziran ayı güncellemesini sundu. Banka tarafından yapılan açıklama da promosyon artı ek ödeme verileceği açıklandı. İşte Akbank emekli promosyonu miktarları

3500 TL ve altı emekli maaşı alanlara 4.200 TL

3.500 TL ile 7.500 TL arası emekli maaşı alanlara 4.850 TL

7.500 TL ile 10.000 TL arası emekli maaşı alanlara 6.250 TL

10.000 TL ve üzeri emekli maaşı alanlara 7.000 TL

tl32.jpg

Promosyona EK Kampanya

Akbank emekli promosyonu hakkından faydalanan emekliye özel başlattığı kampanyasında chip para fırsatını da sunuyor. Emekli, kredi kartı kullanımlarında her ay 12 ay süresince en az 2500 TL tutarında harcama yapmayı taahhüt etmeleri karşılığında 3.000 TL chip para hediyesi dağıtıyor.

Emekli promosyonları 2017 senesinden hem bankanın hem de emeklinin işine gelecek şekilde düzenleniyor. Önde gelen Akbank emekli promosyonundan milyonlarca emekli faydalanmak adına harekete geçiyor.