Banka o duyuruyu yaptı! Enpara müşterilerine 5.000 TL tutarında bonus ödemesi yapılıyor

Banka o duyuruyu yaptı! Enpara müşterilerine 5.000 TL tutarında bonus ödemesi yapılıyor
Mobil bankacılık alanında ülekmizde hizmetlerini sürdürmekte olan ve gerek faiz oranları gerekse de müşterilerine sunmuş olduğu avantajlar ile günden güne daha çok tercih edilmeye başlanan QNB Finansbank alt kuruluşu Enpara'dan...

Mobil bankacılık alanında ülekmizde hizmetlerini sürdürmekte olan ve gerek faiz oranları gerekse de müşterilerine sunmuş olduğu avantajlar ile günden güne daha çok tercih edilmeye başlanan QNB Finansbank alt kuruluşu Enpara'dan müşterilerini sevindirecek haberlere gelmeye devam ediyor.

Banka tarafından sürekli olarak yapılan açıklamalar kapsamında yapılmış olan bu açıklama ile o işlemi yapan müşterilerin 5.000 TL'ye kadar çekilebilir ödeme alabilecekleri bilgisi paylaşıldı. Peki; Enpara'nın 5.000 TL'ye kadar sunduğu bu çekilebilir ödemeden nasıl faydalanılır, hangi işlemleri yapmak gerekir?

Enpara 5.000 TL Çekilebilir Bonus Nasıl Alınır?

QNB Finansbank'ın alt kuruluşu olan ve mobil bankacılık sektörüne ülkemizdeki en başarılı bankalar arasında üst sıralarda yer alan Enpara'nın yeni kampanyaları duyurulmaya devam ediyor. Mobil uygulamalarda indirimler, ücretsiz etkinlik fırsatları ve daha farklı alanlarda kampanyalar sunarak müşteri memnuniyetini üst sıralarda tutmaya çalışan banka, bu hamlesiyle de dikkatleri üzerine çekti.

Enpara'nın resmi internet adresinde ve mobil uygulamasında yer alan bilgiler kapsamında belirtilen işlemi yapacak olan kişilere 5.000 TL'ye varan tutarda çekilebilir bonus ödemesi yapılacağı bilgisi verildi. İşlem için yapılması gereken ise oldukça basit.

Enpara resmi internet adresinde "Tavsiyelerinizle Büyüyoruz" başlığı ile verilen bilgiler kapsamında 1 Ekim 2021 tarihinde başlamış olan bu kampanyaya ilişkin detaylı bilgi paylaşımları da yapılmış oldu. Tanıdıklarına Enpara'yı tavsiye eden kişilerin faydalanabileceği bu kampanya kapsamında hem Yedikule Hayvan Barınağı'na 2 hayvan için mama desteği verilmiş olacak, hem de Enpara kredi kartı alan kişiler üzerinden 100 TL, toplamda 5.000 TL'ye kadar ödül alınabilecek.

Kampanyadan faydalanarak her kişi için 100, Toplamda 5 bin TL tutarında ödülden yararlanmak isteyen kişilerin mobil uygulamaya giriş yapmaları ve "Bizi tavsiye edin" adımına ilerlemeleri gerekmektedir. Bu noktada seçilecek olan "Tanıdığım kişilere (Kredi Kartı İçin)" adımının seçilmesi ile gelecek olan Enpara tavsiye linki ile kullanıcılar; her bir yeni müşterinin kredi kartı açtırması ve en az bir harcama yapması ile her kişi için 100, toplamda 5.000 TL tutarında çekilebilir ödemenin de sahibi olacaklar.

Enpara Tavsiye Bonusu Son Tarih Ne Zaman?

Enpara tarafından hazırlanmış olan bu kampanya müşterilerine cazip teklifler sunmuş olsa da bir geçerlilik tarihi bulunuyor. 1 Ekim 2021 tarihi itibarıyla hayata geçirilmiş olan kampanyadan yararlanmak isteyen Enpara müşterilerinin en geç bu yıl sonuna yani, 31 Aralık 2023 tarihine kadar link paylaşımı yaparak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Sizler de hem Yedikule Hayvan Barınağı için mama yardımı yapmak, hem de Enpara müşterisi olmak için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

En güncel ve doğru haberler için Edirne Jet Haber'i takipte kalıp, bildirimleri açmanız gerekmektedir.