Banka Kartı Olanlara Müjde Niteliğinde Haber Geldi! Herkesin Kartına 300 TL Yatırılacak

Banka Kartı Olanlara Müjde Niteliğinde Haber Geldi! Herkesin Kartına 300 TL Yatırılacak
Müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar tarafından farklı kampanyalar düzenlenirken bu kampanyalar kapsamında müşterilere de hediyeler sunulmaktadır. Sunulan hediyeler arasında verilen bonuslar önem arz etmektedir. Bu bonuslar...

Müşteri sayısını artırmak isteyen bankalar tarafından farklı kampanyalar düzenlenirken bu kampanyalar kapsamında müşterilere de hediyeler sunulmaktadır. Sunulan hediyeler arasında verilen bonuslar önem arz etmektedir. Bu bonuslar vatandaşın ekonomik yönden bir nebze de olsa rahatlamasını sağlarken ayrıca müşterilerin bedavadan gelir elde etmesini sağlamaktadır.

Bankalar arasında en çok ön plana çıkan banka olarak karşımıza çıkan İş Bankası tarafından yeni kampanya duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruda bu kampanyaya katılan müşterilere 300 TL hediye edileceği duyuruldu. Aynı zamanda bu kampanyaya da ay sonuna kadar başvuru yapmak gerektiği vurgulanırken verilecek paranın karşılıksız olduğuna değinildi.

Herkese 300 TL Yatırılıyor

İş Bankası tarafından yapılan duyurunun tamamında anlaşmalı marketlerden tek seferde yapılacak olan 400 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinin ardından farklı günlerde yapılacak olan 400 TL ve üzeri her peşin alışverişe 30 TL, toplamda 300 TL’nin hesaplara aktarılacağı bildirildi. Yapılan kampanyayla ilgili Maximum Mobil gösterimleri de bilgi amaçlı olmakla beraber iade ve iptal işlemlerini içermediği belirlenerek Ödül Maxipuan yüklenmesinde banka kayıtlarının esas alacağı vurgulandı.

Sunulan kampanya ile ilgili İş Bankası tarafından yapılan açıklamada:

"Puan yüklemesi asıl karta yapılmaktadır. Aynı gün yapılan alışverişlerden sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecektir. İş Bankası kampanyayı durdurma ve kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir." ifadelerine yer verildi.