Banka Hesaplarına 3340 TL Yatırıldı! Siz de TC Kimlik Numaranızla KOntrol Edebilirsiniz

Banka Hesaplarına 3340 TL Yatırıldı! Siz de TC Kimlik Numaranızla KOntrol Edebilirsiniz
Binlerce hak sahibinin banka hesabına 3.340 TL nakit ödeme yatırıldı. Ödemeler peyder pey gün gün hesaplara yatırılmaya devam ediyor. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde binlerce hak sahibi vatandaşın banka hesabına 3.340 TL...

Binlerce hak sahibinin banka hesabına 3.340 TL nakit ödeme yatırıldı. Ödemeler peyder pey gün gün hesaplara yatırılmaya devam ediyor. Sosyal devlet anlayışı çerçevesinde binlerce hak sahibi vatandaşın banka hesabına 3.340 TL ödeme yapıldı. TC Kimlik numarası ile yatıp yatmadığını kontrol etmek mümkün. Detaylar haberimizde sizlerle...

Binlerce hak sahibi vatandaş ödemelerin hesaplara yatırılmasını bekliyordu. Bugün itibariyle banka hesaplarına tam 3.340 TL yatırıldı. Hak sahibi vatandaşlar bu ödemeden yararlanabiliyor. Her ay düzenli olarak ve il il ödenen 3.340 TL nakit ödeme 4-5 Aralık tarihleri itibariyle hesaplara geçiyor. Vatandaşlar da TC Kimlik numarasıyla sorgulama yaparak banka hesaplarına ödeme yapılıp yapılmadığını öğrenebiliyor.

Devlet, sosyal yardımlar çerçevesinde evinde engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç yakınının bakımını üstlenen haks ahiplerine her ay düzenli olarak 3340 TL nakit ödeme yapıyor. Her ay düzenli olarak yapılan bu ödemeler, ayın 15. gününe dek il bazında farklı günlerde hesaplara geçiyor. Peki 5 Aralık Pazartesi evde bakım maaşı yattı mı? Hangi illerde yattı? Evde bakım maaşı nasıl sorgulanır? TC Kimlik no ile evde bakım maaşı sorgulama...

EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI?

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan evde bakım maaş ödemeleri her ayın 15'i ila 31. günleri arasında hak sahiplerinin doğrudan banka hesaplarına yatırılıyor. Bazı vatandaşlar PTT aracılığıyla da evde bakım maaşı alabiliyor.

5 ARALIK PAZARTESİ EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ

5 Aralık Pazartesi günü evde bakım maaş ödemeleri birçok ilde hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırıldı. Şuan Bakanlık tarafından hangi illerde ödemelerin yapıldığına ilişkin resmi bir açıklama gelmedi. Ancak geldiğinde sizlerle bu sayfadan paylaşacağız.

EVDE BAKIM MAAŞI E-DEVLET SORGULAMA

Evde Bakım aylığı ödemeleri E Devlet üzerinden sorgulanıyor. TC kimlik numarası ve E Devlet şifresi kullanarak giriş yapılan sistemin arama çubuğuna “Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama” yazın ve butona tıklayın. Ardından açılan sayfada maaş ödemesi ile ilgili detayalar çıkıyor. Engelli Evde Bakım Ödeme Bilgileri Sorgulama özelliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sekmesinin altında tüm detaylara ulaşılabiliyor.

EVDE BAKIM MAAŞI SMS SORGULAMA

Evde bakım aylığı alanlar sorgulama yapmak için telefonlarının SMS özelliğini de kullanabilir. Ziraat Katılım Bankası aracılığı ile alanlar, cep telefonlarının mesaj bölümüne BAKIYE yazıp, 4747’e SMS atarak bakiye takibi yapabilirler. Mesaj göndermeniz dahilinde 1 SMS ücreti operatörünüz tarafından tahsil edilir.