Bağkur Tescil Affı Çıktı Mı? Bağkur Tescil Affı Gelecek Mi?

Bağkur Tescil Affı Çıktı Mı? Bağkur Tescil Affı Gelecek Mi?
Yapılandırma paketinin detaylarının geçtiğimiz günlerde netlik kazanmasının ardından, söz konusu paketin detayları ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu kapsamda, yapılandırma paketinde BAĞ-KUR tescil affının yer alıp...

Yapılandırma paketinin detaylarının geçtiğimiz günlerde netlik kazanmasının ardından, söz konusu paketin detayları ile ilgili araştırmalar da hız kazandı. Bu kapsamda, yapılandırma paketinde BAĞ-KUR tescil affının yer alıp almadığı merak ediliyor.

BAĞ-KUR Tescil Affı Ne Zaman Çıkacak?

Yapılandırma paketinin içeriğinde vatandaşların kamuya olan pek çok borcu yer alıyor. Düzenlemenin içerisinde, BAĞ-KUR tescil affı ise yer almıyor.

Yapılandırma Paketi Detayları

Genel Sağlık Sigortası (GSS) prim borçları, işsizlik sigortası primi borçları, Topluluk sigortası primi borçları, sosyal güvenlik destek primi borçları, yersiz bağlanan gelir ve aylıklardan doğan alacaklar ve iş kazası veya meslek hastalığından doğan rücu alacakları vergi affı paketinin içeriğinde bulunuyor.

Bağkur Borç Sorgulama

Bağkur borcu sorgulamanın nasıl gerçekleştirileceği  de araştırılıyor. e-Devlet'e TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaptıktan sonra, 4B Borç Durumu başlığından sorgulama yapılabilir.