Babalar Günü Öncesi Kampanya Başladı! Halkbank 150 TL Parafpara Veriyor

Babalar Günü Öncesi Kampanya Başladı! Halkbank 150 TL Parafpara Veriyor
Babalar gününe artık sayılı günler kaldı. Haziran ayına girilmesi ile birlikte 18 Haziran'da babasına hediye almak için pek çok kişi araştırma yaparken, bankaların bu güne özel kampanyaları da merak ediliyor. Halkbank da 1...

Babalar gününe artık sayılı günler kaldı. Haziran ayına girilmesi ile birlikte 18 Haziran'da babasına hediye almak için pek çok kişi araştırma yaparken, bankaların bu güne özel kampanyaları da merak ediliyor. Halkbank da 1 Haziran tarihinde başlayan ve 18 Haziran'a kadar devam edecek olan 'Babalar Günü'ne Özel 150 TL ParafPara' kampanyasını haziran ayı itibariyle duyurdu.

Babalar Gününe Özel 150 TL ParafPara

18 Haziran tarihine kadar sürecek olan Babalar Günü'ne Özel 150 TL ParafPara kampanyası ile ilgili bilgilendirmede bulunan Halkbank, belirtilen tarihler arasında giyim, elektronik, optik ve saat sektörlerinde yurt içinde ilk 400 TL ve üzeri harcamadan sonraki her 400 TL ve üzeri harcamaya 25’er TL, toplam 150 TL ParafPara verileceğini açıkladı. Fırsattan yararlanmak isteyen kişiler, harcama yapmadan önce Paraf Mobil’den hemen katıl butonuna tıklayarak ya da ÖDÜL1 yazıp 3404'e (KKTC için 3444'e) SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabilirler.

Halkbank Haziran 2023 Kampanyaları

Babalar Günü'ne Özel 150 TL ParafPara ile birçok müşteriye Babalar Günü öncesi fırsat sunulurken, Halkbank'ın haziran ayı için hayata geçirdiği güncel kampanyalar da merak ediliyor. Babalar Günü kampanyasına ve diğer fırsatlara ilişkin detaylı bilgilere, Halkbank'ın resmi internet sitesinden erişilebilir.