Araç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor! Motorine Dev İndirim Geldi

Araç Sahiplerinin Yüzü Gülüyor! Motorine Dev İndirim Geldi
Hemen her gün akaryakıt fiyatlarının değişiklik göstermesine resmen alıştık. Akaryakıt fiyatları motorin ve benzin fiyatı başta olmak üzere araç sahiplerinin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Özellikle petrol fiyatlarında...

Hemen her gün akaryakıt fiyatlarının değişiklik göstermesine resmen alıştık. Akaryakıt fiyatları motorin ve benzin fiyatı başta olmak üzere araç sahiplerinin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Özellikle petrol fiyatlarında yaşanan gerilemenin de etkisiyle yurt içinde akaryakıt fiyatlarına da indirim yapıldı. Dün benzine bugün ise motorine indirim geldi.

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar sebebiyle benzin ve motorin fiyatlarında güncellemeler de devam ediyor. Özellikle yurt dışı fiyatlarda yaşanan gerileme ile dün benzinde 48 kuruşluk indirim yapıldı. Bugün alınan bir kararla mazot fiyatları da düşüş gösterdi.

Bu hafta brent petrol fiyatlarında yüzde 3’e yakın kayıp yaşanırken, ham petrol 74 dolar üzerinde işlem görürken brent petrol ise 80 doların üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Fakat dolarda yaşanan değişiklik sebebiyle petrol fiyatları aşırı baskı altında kaldı. Brent petrolde yaşanan bu değişime bağlı olarak dün benzine 48 kuruş indirim geldi. Alınan bir kararla gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 63 kuruş indirim yapılacağı duyuruldu.

Güncel Akaryakıt Fiyatları

Akaryakıt fiyatlarının tabelası her gün değişiklik göstermektedir. Güncel akaryakıt fiyatlarını incelediğimizde:

İstanbul’da benzin fiyatı 20,45 TL, motorin fiyatı 20,61 TL,

Ankara’da benzin fiyatı 20,76 TL, motorin fiyatı 20,95 TL,

İzmir’de benzin fiyatı 20,69 TL, motorin fiyatı ise 21 TL’den işlem görmektedir.