Araç Sahiplerine Müjdeli Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor

Araç Sahiplerine Müjdeli Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor
Brent petrol fiyatlarındaki oynaklık ve döviz kurundaki dalgalanma devam ederken benzin ve motorin fiyatları da zam ve indirim haberi ile değişkenlik göstermeyi sürdürüyor. Vatandaşlar da benzin ve motorin fiyatlarını yakından...

Brent petrol fiyatlarındaki oynaklık ve döviz kurundaki dalgalanma devam ederken benzin ve motorin fiyatları da zam ve indirim haberi ile değişkenlik göstermeyi sürdürüyor. Vatandaşlar da benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyor. Özellikle araç sahipleri, akaryakıttan gelecek haberi meraklı gözlerle bekliyor. Peki, güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Akaryakıtta indirim ya da zam var mı? İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde zam yapılacağı iddia edilen akaryakıtta araç sahiplerinin yüzlerini güldüren müjdeli haber gelmiş ve benzine indirim yapılmıştı. Yapılan indirimin ardından araç sahipleri için bir güzel haber daha geldi ve benzine yeniden bir indirim daha yapıldı.

Araç sahiplerine güzel haber yine benzinden geldi. Benzine yeniden indirim yapılacağı gündeme bomba gibi düştü. Son dakika bir değişiklik olmazsa çarşamba gününden (yarın) itibaren geçerli olmak üzere benzine 1 lira 16 kuruş indirim yapılması bekleniyor. Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilecek.

Motorin grubu için ise şu anlık herhangi bir indirim veya zam duyurusu gelmedi.

Akaryakıt fiyatlarında güncel pompa fiyatları şu şekilde:

Fiyatlar il ve ilçelere göre değişiklik gösteriyor.

Motorinin litre fiyatı ortalama 24.79 liradan satılıyor.
Benzinin litresi ise ortalama 21,19 liradan depolara doluyor.

2022 Yılının Başında Benzin ve Motorin Fiyatları Nasıldı?

Benzin ve motorin fiyatlarına da birçok sektörde olduğu gibi 2022'de art arda zamlar geldi. Yılbaşından beri hem benzin hem de motorin fiyatlarında büyük artışlar yaşandı.

Benzinin litre fiyatı yılbaşında ortalama 12,29 TL idi.

Motorinin litre fiyatı ise yılbaşında ortalama 11,43 TL idi.