Araç Sahiplerine Kötü Haber! Akaryakıta Zam Geliyor

Araç Sahiplerine Kötü Haber! Akaryakıta Zam Geliyor
Döviz kurundaki oynaklık ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ile beraber akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip etmeye devam ediyor.Son zamanlarda...

Döviz kurundaki oynaklık ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ile beraber akaryakıt fiyatları da sürekli değişkenlik gösteriyor. Vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Son zamanlarda Brent petrol fiyatlarındaki artış ve döviz kurlarındaki oynaklık, akaryakıt fiyatlarının düzenli olarak yükselmesine neden oluyor. Ülkemizdeki motorin kullanıcılarını derinden yaralayacak bir haber geldi.

Cumartesi gününden itibaren geçerli olacağı ifade edilen motorinin litre fiyatına 91 kuruş zam geldiği duyuruldu. Bu zamla beraber, motorin fiyatlarındaki yükseliş trendinin sürdüğü ortaya çıktı.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

Güncel akaryakıt pompa fiyatları il ve ilçelere göre değişiklik gösteriyor. Motorin litre fiyatı ortalama 20.63 TL'den depolara dolarken, benzinin litresi ise ortalama 20.48 TL satılıyor.