Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor

Araç Sahiplerine Güzel Haber! Akaryakıta İndirim Geliyor
Ukrayna-Rusya savaşı ile beraber brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, motorin ve benzin fiyatları da zam ya da indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor.Döviz kurunda ve brent petrolde yaşanan değişiklikler ile akaryakıt...

Ukrayna-Rusya savaşı ile beraber brent petrol fiyatlarında dalgalanma devam ederken, motorin ve benzin fiyatları da zam ya da indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor.

Döviz kurunda ve brent petrolde yaşanan değişiklikler ile akaryakıt fiyatları da sürekli değişiyor. Vatandaşlar, motorin ve benzin fiyatlarında yapılacak değişikliği yakından takip ediyor.

Geçtiğimiz gün akaryakıtta araç sahiplerini üzecek zam haberi gündeme geldi ve benzine zam yapılacağı iddiaları öne sürüldü.

Motorine indirim yapılırken indirimin pas geçtiği benzine gece yarısından sonra 1 lira 31 kuruş zam geleceği iddia edildi.

Öte yandan, motorin grubuna indirim yapılacağı gündeme gelmiş ve dün beklenen indirim uygulanmıştı. Motorin grubuna 1 lira 56 kuruşluk indirim yapıldı.

Şimdi ise bir indirim haberi daha gündeme geldi. Araç sahiplerinin sevineceği müjde verildi. Son dakika bir değişiklik olmazsa, benzine 17 Kasım 2022 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak 77 kuruş indirim bekleniyor.

Motorin grubunda ise şu anlık bir indirim veya zam haberi bulunmuyor.

Güncel Akaryakıt Fiyatları Nasıl?

İl ve ilçelere göre değişiklik gösteren akaryakıt fiyatlarında motorinin litre fiyatı ortalama 24.79 TL'de satılıyor.

Benzinin litre fiyatı ise ortalama 22.70 TL'den satılıyor.

Yılbaşında Benzin ve Motorin Fiyatları Nasıldı?

Motorin ve benzin fiyatlarına da pek çok sektörde olduğu gibi 2022 yılında zam üstüne zam geldi. Yılbaşından bu yana hem motorinde hem de benzinde büyük fiyat artışları yaşandı.

Motorinin litre fiyatı yılbaşında ortalama 11,43 TL idi.

Benzinin litre fiyatı yılbaşında ortalama 12,29 TL idi.